۰۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 25 April 2025
03:03
کد خبر : 9682349
۱۳:۳۰

۱۴۰۴/۰۲/۰۴

نشست بصیرتی در سراوان با محوریت امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد

نشست تبیینی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با حضور جمعی از خواهران بسیجی در پایگاه مقاومت شهیده صدیقه رودباری بخش مهرگان سراوان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان، نشست بصیرتی-فرهنگی با محوریت فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر در پایگاه مقاومت شهیده صدیقه رودباری، واقع در بخش مهرگان شهرستان سراوان برگزار شد.

 شهناز هرمززهی فرمانده پایگاه  به تبیین جایگاه رفیع این دو فریضه الهی در جامعه اسلامی پرداخت.

 وی در سخنانی با تأکید بر ضرورت نهادینه‌سازی این واجب الهی در میان آحاد مردم، اظهار داشت: «امر به معروف و نهی از منکر صرفاً یک وظیفه فردی نیست بلکه ابزاری کارآمد برای اصلاح جامعه و حفظ سلامت اخلاقی آن به شمار می‌رود. این دو فریضه ستون‌های پویایی و عزت امت اسلامی هستند.»

هرمززهی با اشاره به نقش کلیدی جوانان و به‌ویژه بانوان در ترویج این فرهنگ ارزشی، افزود: «نقش‌آفرینی بسیجیان در زمینه ترویج معروفات و مقابله با منکرات، امروز بیش از هر زمان دیگری ضروری و اثرگذار است.»

گفتنی است، در ادامه این نشست، شرکت‌کنندگان به تبادل نظر و بیان دیدگاه‌ها و تجربیات شخصی خود در زمینه اجرای این فریضه در محیط خانواده و جامعه پرداختند، که با استقبال و هم‌افزایی همراه بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید