۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۹:۴۱
کد خبر : 9682732
۱۰:۲۷

۱۴۰۴/۰۲/۰۶

برگزاری همایش غزه در پارسیان

برگزاری همایش غزه در پارسیان
همایش غزه زنده است با حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در شهرستان پارسیان برگزار شد.

دستیار ویژه رییس‌جمهور در نشست غزه در پارسیان گفت: امروز افکار عمومی جهانی در مقابله با رژیم صهیونیستی به اجماعی بی‌سابقه رسیده و این رژیم بیش از هر زمان دیگری در موضعی شکننده قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید محمود علوی با بیان اینکه رژیم جعلی صهیونیستی از بدو شکل‌گیری با دروغ و حمایت قدرت‌های جهانی بنا شده، افزود: امروز بر جهانیان روشن شده که این رژیم با غصب خانه‌های مردم فلسطین و آواره کردن ساکنان اصلی آن، حقوق بشر را به سخره گرفته است.علوی با اشاره به حمایت‌های جهانی از مردم مظلوم فلسطین، گفت: مردم آزادی‌خواه جهان امروز بیش از گذشته در کنار ملت فلسطین قرار گرفته‌اند و این نشانه‌ای روشن از پیروزی جریان مقاومت است.

وی به ترور دانشمندان هسته‌ای ایران و رهبران مقاومت فلسطین توسط این رژیم اشاره کرد و آن را مصداق بارز نقض کنوانسیون‌های بین‌المللی و حقوق بشر دانست.

دستیار ویژه رئیس جمهور بر نقش علما، ائمه جمعه و خطبای جمعه در روشنگری و جهاد تبیین تأکید کرد و افزود: در شرایط حساس کنونی، آگاهی‌بخشی عمومی مهم‌ترین وظیفه دلسوزان انقلاب اسلامی است.

حامد علی نژاد
نویسنده: حامد علی نژاد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید