به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، همزمان با سالروز شهادت موسس مذهب جعفری حضرت امام جعفر صادق (ع) مراسم عزاداری در پایگاه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) سرخه برگزار شد.
مراسم با قرائت زیارتنامه امام صادق (ع)، زیارت آل یاسین و قرائت قرآن آغاز و با سخنرانی طاهره مهدوی نژاد سرگروه حلقات تربیتی صالحین همراه بود.
مهدوی نژاد با تحلیل ابعاد مختلف زندگی و شخصیت حضرت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: امام صادق (ع) از یکی از شاگردان خود پرسید: آیا شما دورهم مینشینید در مورد ما گفتگو میکنید شاگردش گفت: بله ما مینشینیم و در این مورد صحبت میکنیم. امام صادق فرمودند: ما اینگونه مجالس را دوست داریم زیرا در این مجالس از ما یادآوری میشود و در ادامه فرمودند: خدا رحمت کند کسی که یاد ما را زنده نگه میدارد.
او در ادامه به بیان زندگینامه و شرح حال ششمین امام معصوم (ع) در دوران بنی عباس اشاره و افزود: چون امام صادق (ع) در دوران بنی عباس امامت کردند توانستند احادیث زیادی روایت و شاگردان متعددی داشته باشند.
سرگروه حلقات تربیتی صالحین در ادامه به شرح حدیثی از امام صادق(ع) پرداخت و بیان داشت: امام صادق فرمودند: امامت ما روی هفت پایه رفق و مدارا، الفت و دوستی، وقار و متانت، تقیه حفظ عقاید و توهین نکردن، حسن الخلق و خوش رفتاری، تقوا و تلاش و کوشش استوار است.