حجت الاسلام نقیلو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در رزن ضمن تبریک فرا رسیدن هفته عقیدتی سیاسی اظهار کرد: نامگذاری هفته عقیدتی سیاسی در سپاه که به مناسب شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) است، از بهترین مناسبتهای موجود با و با ارزش بسیار والا است، هفته عقیدتی سیاسی در سپاه یادآور برتری سلاح ایمان و معنویت بر دیگر سلاحها است.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر «قوام شخصیت سپاه به معنویت آن است» گفت: عمده فعالیتهای عقیدتی سیاسی در سپاه برمحور عمقبخشی به ایمان و معنویت پاسداران است و نقش مهم و با عظمتی را که معاونت عقیدتی سیاسی سپاه برعهده دارد هیچ قسمت و معاونت دیگری ندارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رزن ادامه داد: لازمه آگاهی به آیه «و ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی»، همین معنویتافزایی و عمقبخشی به ایمان و اراده و کمکهای غیبی با برنامههای بیشماری هست که سالیان سال عقیدتی سیاسی سپاه این وظیفه مهم حیاتی را برعهده دارد.
وی در ادامه با اشاره به عامل موفقیت جمهوری اسلامی ایران گفت: حرکت و موفقیت جمهوری اسلامی ایران، به خصوص نیروهای مسلح از سال 57 تاکنون، برپایه اسباب مادی نبوده و نخواهد بود و عمده موفقیتی که پشت ملت ایران و نیروهای مسلح کشور است ایمان به غیب است که خداوند متعال فرمودند «مومنان کسانی هستند که یؤمنون بالغیب دارند»، همانجایی که امام راحل فرمودند «شن ها مامور خدا بودند» و این امر از اتکای به خداوند متعال و ایمان معنویت سرچشمه میگیرد.
نقیلو در ادامه به مهمترین دغدغه فرماندهان و مسئولین اشاره کرد و گفت: عمده دغدغه فرماندهان و مسئولین باید برپایه معنویتافزایی و افزایش ایمان در سپاه و نیروهای مسلح باشد.
انتهای پیام/