به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سردار محمدرضا مهدوی فرمانده سپاه انصار الرضا علیه السلام استان صبح امروز در دیدار با جمعی از کارگران ضمن عرض خداقوت به کارگران عزیز و پرتلاش و تبریک روز کارگر اظهار داشت: به مناسبت روز کارگر تصمیم گرفتیم میزبان کارگران عزیز در مجموعه مهمانسرای سپاه استان باشیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز اگر در عرصههای مختلف از جمله فعالیتهای اقتصادی، توسعهای، عمران، پیشرفت و تولید هرجا که محاسبه کنیم نقش کارگران برجسته، موثر، تاثیرگذار و بیبدیل است.
فرمانده سپاه انصار الرضا علیه السلام استان افزود: اگر کارگران را نداشته باشیم قطعاً در تولید و اقتصاد کشور دچار مشکل میشویم و خیلی از کارها بر زمین میماند.
وی با تأکید بر اینکه اگر تلاشهای شبانه روزی شما نباشد چرخ توسعه به حرکت در نمیآید ابراز داشت: از زحمات و تلاشهای شما کارگران بسیار ممنون و سپاسگزار هستیم و این موفقیتها در حوزه امنیت اقتصادی، توسعه و عمران حاصل زحمات شماست که به کشور هدیه میدهید.
مهدوی تصریح کرد: مشکلات و نابسامانیها در جامعه کارگران متعدد و مترتب وجود دارد و درد دلها و مطالبات به حقی دارید که مسئولین در جهت حل این مشکلات تلاش کردند و تلاشهای مضاعفتری می طلبد که نیاز به پیگیری بیشتر مسئولین دارد.
وی ادامه داد: هدف ما امروز عرض ارادت خدمت شما است و از طرف مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج کارگری که یکی از ارکان بسیار مهم سازمان بسیج است عرض ادبی خدمت شما بزرگواران دارم و از زحمات و تلاشهای شما تشکر می کنم.
فرمانده سپاه انصارالرضا علیهالسلام استان گفت: اگر کاری از دست ما برمیآید که بتوانیم در کنار سایر مسئولین و سازمانهای مرتبط گره گشایی کنیم و گامی را در جهت حل مشکلات شما برداریم و مشکلات را به حداقل برسانیم دریغ نمیکنیم.
وی ضمن آرزوی توفیق برای کارگران افزود: انشاالله زنده، سلامت ، پرتوان و پرتلاش باشید و سایه شما بر سر خانوادهتان، ملت ایران و جامعه مستدام باشد.
انتهای خبر/