۱۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 04 May 2025
06:59
کد خبر : 9684876
۱۳:۱۴

۱۴۰۴/۰۲/۱۳
فرمانده سپاه بندرترکمن:

شهید مطهری ستون اندیشه انقلاب اسلامی بود /آثار شهید مطهری باید به نسل جدید معرفی شود

سرهنگ پاسدار محسن طاشی گفت: معلمان امروز در خط مقدم جنگ نرم هستند و همچون شهید مطهری، وظیفه دارند در برابر هجمه‌های فرهنگی و فکری، با بینش، تعهد و بصیرت ایستادگی کنند.

شهید مطهری ستون اندیشه انقلاب اسلامی بود /آثار شهید مطهری باید به نسل جدید معرفی شود

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار محسن طاشی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرترکمن، به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و در مراسم بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج بندرترکمن گفت: شهید مطهری نه‌تنها یک معلم بزرگ، بلکه معمار فکری انقلاب اسلامی بود که با عمق بینش و استحکام اندیشه‌هایش، مسیر روشنی را برای جوانان و جامعه ترسیم کرد.

وی افزود: هفته عقیدتی سیاسی در سپاه، فرصتی برای بازخوانی میراث فکری استاد مطهری است؛ شخصیتی که با قدرت استدلال و ایمان راسخ، به تبیین اسلام ناب محمدی پرداخت و با جریان‌های فکری التقاطی و انحرافی با منطق، اخلاق و صراحت برخورد کرد.

سرهنگ طاشی با اشاره به نقش بی‌بدیل شهید مطهری در دکترین انقلاب اسلامی تصریح کرد: مطهری اندیشه‌های امام خمینی (ره) را به خوبی درک و تبیین کرد و توانست با نگاهی ژرف، پایه‌های فکری جمهوری اسلامی را مستحکم سازد. سیره علمی و عملی او الگویی ماندگار برای طلاب، دانشجویان و نخبگان است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرترکمن همچنین ضمن تبریک روز معلم، از زحمات خالصانه معلمان، مربیان و مسئولان فرهنگی تقدیر کرد و گفت: معلمان امروز در خط مقدم جنگ نرم هستند و همچون شهید مطهری، وظیفه دارند در برابر هجمه‌های فرهنگی و فکری، با بینش، تعهد و بصیرت ایستادگی کنند.

وی تاکید کرد: باید با معرفی بیشتر آثار شهید مطهری به نسل جدید، از این گنجینه پربار برای تقویت ایمان، تفکر انتقادی و تعمیق معرفت اسلامی بهره گرفت.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید