به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسانجنوبی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان درمیان با تعدادی از پاسداران ، فرماندهان حوزه های بسیج دانش آموزی، بسیج فرهنگیان و ریاست کمیته امداد امام خمینی(ره)با مدیریت آموزش و پرورش و جمعی از فرهنگیانِ خدوم، به مناسبت هفته معلم دیدار کردند.
در این مراسم، بر نقش بی بدیل معلمان در جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم دشمن تأکید شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه با تجلیل از مقام شامخ شهید مطهری، ایشان را الگویی کامل برای همهٔ فرهنگیان و طلاب دانست و گفت: *پ«شهید مطهری، معلمی بود که با قلم و بیانش جهاد کرد و امروز آثارش چراغ راه جامعهٔ اسلامی است.»
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری دربارهٔ ضرورت جهاد تبیین، خاطرنشان کرد: «امروز دشمن با جنگ رسانه ای و تهاجم فرهنگی به میدان آمده و تنها سلاح ما در این نبرد، آگاهی بخشی و تبیین حقایق است. معلمانِ فهیم، سربازان این جهاد بزرگ هستند.»
در ادامه، مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، بر لزوم الگوگیری از سیرهٔ شهید مطهری در تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: «آثار شهید مطهری گنجینه ای بی پایان است که باید در مدارس و محافل علمی مورد توجه قرار گیرد. معلمان ما ادامه دهندگان راه این شهید بزرگوارند.»
در پایان این مراسم از خدمات ارزنده معلمین و به نیابت از مدیریت آموزش و پرورش تجلیل گردید.
انتهای خبر/