۱۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 04 May 2025
17:33
کد خبر : 9685114
۰۹:۲۷

۱۴۰۴/۰۲/۱۴

دیدار فرمانده سپاه قدس گیلان با خانواده «شهید غلامحسن ضامن» در رشت

فرمانده سپاه قدس گیلان، به همراه جمعی از مسئولان و پایوران استان با خانواده «شهید غلامحسن ضامن» دیدار و گفتگو کرد.

 

دیدار فرمانده سپاه قدس گیلان با خانواده «شهید غلامحسن ضامن» در رشت

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی با هدف پاسداشت مقام شامخ شهدا و تجلیل از رشادت‌های آنان در دفاع از میهن با حضور در محله سیاه استخر رشت باخانواده«شهید غلامحسن ضامن» دیدارو گفتگو کرد.

فرمانده سپاه قدس گیلان دراین دیدار با اشاره به نقش والای شهدا در حفظ امنیت و استقلال کشور از صبر و استقامت آنان قدردانی کرد.

 وی ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه بویژه برای نسل جوان و مقابله توطئه های دشمن را ضروری بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج ،شهید غلامحسن ضامن، متولد ۷ آبان ۱۳۴۵در شهرستان رشت، در سن ۱۹ سالگیطی عملیات قادر در ارتفاعات برده‌بوک از توابع شهرستان اشنویه استان آذربایجان غربی به شهادت رسید.

 شهید بزرگوار که از طریق بسیج به جبهه اعزام شده بود، به عنوان امدادگر در خطوط مقدم خدمت می‌کرد و در ۵ مرداد ۱۳۶۴ جان خود را در راه آرمان‌های انقلاب فدا کرد.  

پیکر این شهید والامقام پس از ۱۶ سال از شهادتش، در جریان تفحص مناطق عملیاتی کشف شد و در ۱۷ بهمن ۱۳۸۰ در گلزار شهدای تازه‌آباد رشت به خاک سپرده شد.

دیدار فرمانده سپاه قدس گیلان با خانواده «شهید غلامحسن ضامن» در رشت

 

هما اکبری
خبرنگار: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید