۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
11:59
کد خبر : 9685244
۲۳:۴۱

۱۴۰۴/۰۲/۱۴

خادم الرضا در آغوش سلطان خراسان/ معلم ستون خیمه «تعلیم و تربیت» است

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه گرگان با گرامیداشت دهه کرامت گفت: شهید رئیسی با روحیه‌ای جهادی و خستگی‌ناپذیر خود را وقف خدمت به مردم کرد و بزرگترین افتخارش خادمی امام رضا(ع) بود.

خادم الرضا در آغوش سلطان خراسان/ معلم ستون خیمه «تعلیم و تربیت» است

حجت الاسلام حجت قاسم پور صبح امروز با گرامیداشت دهه کرامت در گفتگو با خبرنگار بسیج از گرگان اظهار کرد: شهید آیت‌الله رئیسی با روحیه‌ای جهادی و تلاشی خستگی‌ناپذیر، عمر ارزشمند خویش را وقف خدمت به مردم و نظام مقدّس جمهوری اسلامی کرد که بزرگترین افتخار این شهید خادمی امام رضا(ع) است و شهادت، مهر تاییدی بر پذیرفتن این خادمی است.

وی در خصوص ابعاد شخصیتی و خصوصیات اخلاقی شهیدجمهور تصریح کرد: آیت الله رئیسی مردی بود که خدمت به خلق را به عافیت در دنیا ترجیح داد به گونه ای که آغاز ماموریت این شهید عزیز در جایگاه ریاست جمهوری همزمان با شهادت امام رضا(ع) و پایان این ماموریت با ولادت امام رضا(ع) مصادف شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرگان با اشاره به فعالیت های شبانه روزی و دلسوزی های شهید رئیسی برای محرومان و مستضعفان ابراز کرد: شهید جمهور خود را از مردم و محرومان می‌دانست و برای محرومیت زدایی در برف و باران و خاک و گل و لای می‌رفت و همین امر سبب شد تا او در دل مردم جاودان بماند.

حجت الاسلام قاسم پور با اشاره به کرامات حضرت ثامن‌الحجج (ع) تصریح کرد: ایران عزیز یک کشور امام رضایی است کرامات ایشان بسیار زیاد است و زبان قاصر از گفتن تمام آنهاست.

وی با بیان اینکه معلمی شغل انبیاست، اظهار کرد: والاترین جایگاه متعلق به معلمان است و درحقیقت معلمان سازندگان اندیشه و شخصیت یک جامعه محسوب می شوند.

حجت الاسلام قاسم پور یادآور شد: معلمی شغل انبیاست و ادامه دهنده راه اولیای الهی است اگر جوانان امروز به درستی توسط معلمان تعلیم و تربیت داده شوند جامعه به تکامل خواهد رسید معلم می سوزد تا بسازد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرگان افزود: جامعه‌ای که در آن معلمان اهل معرفت، تعهد و تخصص تربیت‌کننده نسل آینده باشند، بی‌تردید جامعه‌ای بالنده، مستقل و پیشرو خواهد بود هرکس به علم دست پیدا کند قطعا پیروز میدان خواهد بود زیرا علم قدرت آفرینی می کند و سبب بی نیازی از دشمنان می شود.

وی تاکید کرد: هرجایی که عالمی در آن نباشد و بی سوادی موج بزند شکست و نابودی در انتظارش خواهد بود کشور ایران در پیش از انقلاب اسلامی کاملا وابسته به نظام غرب بود و در تمام زمینه ها پزشکی، علمی، نظامی و ... به غرب وابسته بودیم و اکنون به برکت انقلاب اسلامی و امام راحل و نایب امام توانستیم پیشرفت کنیم و از وابستگی فارغ شویم.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید