۲۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 12 May 2025
16:20
کد خبر : 9687072
۲۱:۲۱

۱۴۰۴/۰۲/۲۱
مثبت سوژه:

معلم ، بذر های دانشی را می‌کارد که تا ابد رشد می‌کند/معلمانی که در مسیر بسیج فعالیت دارند ، باید این روحیه و نگرش را به دانش‌آموزان منتقل کنند

خانم مهلا مازندرانی گفت: معلمانی که در مسیر بسیج فعالیت دارند، باید این روحیه و نگرش را به دانش‌آموزان منتقل کنند تا نسل آینده، خود پرچم‌دار و مولد اندیشه انقلابی و حافظ دستاوردهای نظام اسلامی باشد.

معلم ، بذر های دانشی را می‌کارد که تا ابد رشد می‌کند/معلمانی که در مسیر بسیج فعالیت دارند ، باید این روحیه و نگرش را به دانش‌آموزان منتقل کنند

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ به مناسبت گرامیداشت هفته معلم ، گفتگویی با معلم بسیجی خانم مهلا مازندرانی گفتگو ترتیب داده ایم  که مشروح آن بشرح زیر است:

خانم مازندرانی ابتدا خود را معرفی و از آغاز کار خود گفت: مهلا مازندرانی هستم ، دانشجو دکتری ریاضی ، با ۲۰ سال سابقه تدریس در دانشگاه و مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی در سال ۱۴۰۲ بطور رسمی جذب آموزش و پرورش شدم. جزء اولین کسانی بودم که کانون ریاضی را در شهرستان تأسیس کردم. من همیشه عاشق یادگیری و آموختن به دیگران بودم. از این بابت عشق به آموختن به دیگران و از جهتی رشد و پیشرفت همه جانبه خودم در هر سال اشتیاق به حضور در معلمی را در من بیشتر کرده است.

در ادامه گفتگو از فعالیت خود در بسیج گفت: بنظرم فعالیت همزمان معلمان در بسیج و سنگر تعلیم و تربیت موجب جلب توفیقات الهی و سبب موفقیت در عرصه جنگ نرم است از این رو باعث شد تا من در کنار آموزش از سال ۱۳۹۴ در حوزه مقاومت بسیج کوثر ناحیه کردکوی مشغول به فعالیت در زمینه های فرهنگی ، اردویی ، تربیت و آموزش شوم.

خانم مازندرانی با بیان اینکه آنچه امروز باید مورد توجه ویژه باشد، اندیشه و تفکر بسیجی است ، اظهار کرد: معلمانی که در مسیر بسیج فعالیت دارند، باید این روحیه و نگرش را به دانش‌آموزان منتقل کنند تا نسل آینده، خود پرچم‌دار و مولد اندیشه انقلابی و حافظ دستاوردهای نظام اسلامی باشد.

وی به اهمیت بروز بودن در آموزش اشاره کرد و افزود: در عصر حاضر که سرعت تغییر اطلاعات و گسترش اطلاعات بسیار سریع است، به روز بودن اطلاعات معلم چه از نظر علمی و چه از حوزه فناوری و حتی و شاید مهمتر از همه از نظر فردی و شخصیتی یعنی شناخت خود و اهمیت مهارت‌های زندگی و سواد ارتباطی در زندگی خود حائز اهمیت است. چرا که هر اندازه یک معلم بتواند به روز باشد و فعالیت‌های خود را متناسب با شرایط ارتقا بخشد، عملکرد بهتری در کلاس دارد و احساس رضایت بیشتری از کار و حتی فعالیت خودش دارد

معلم بسیجی شهرستان کردکوی هر روز و هر لحظه از آموزش دادن به دیگران را شیرین دانست و خاطرنشان کرد: معلمی هر روز و هر لحظه اش خاطره است ، باید معلم باشی تا شیرینی خاطره هایش را درک کنید ، تمام نگاه های شیرین و محبت های از سر صداقت و حتی اشک های پاک بچه ها خاطره است و نمی‌توان از میان آنها گلچین کرد.

خانم مازندرانی در پایان با بیان اینکه ایران همواره مهد تعلیم و تربیت و ادب و هنر در  طول تاریخ بوده است ، متذکر شد: من نه تنها خود را یک معلم می‌دانم، بلکه همواره خود را به عنوان یادگیرنده‌ای می‌دانم که در سال‌های زندگی و کاری خود سعی کرده‌ام از آموختن و یادگرفتن غافل نباشم. همواره از خدای عزیز خواسته‌ام که جز در راه حق قدمی برندارم و به پاسداشت خون شهدای عزیزمان سهم خود را برای سربلندی کشورم ادا کنم و همواره در تکاپوی آن هستم.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید