به گزارش خبرگزاری بسیج، همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم و در اجرای پویش ملی «اهدای خون، مشق انسانیت» حسن بصیری مدیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان، با همراهی جمعی از کارکنان در پایگاه انتقال خون شهرستان دامغان حضور یافتند و با اهدای خون، جلوهای از ایثار، عشق و انساندوستی را به نمایش گذاشتند.
در این برنامه سرهنگ مهدی طوسی مسئول بسیج فرهنگیان شهرستان نیز با حضور در محل پایگاه، ضمن همراهی با فرهنگیان داوطلب، این حرکت انسانی را ارج نهاد و بر ترویج فرهنگ نوعدوستی در میان معلمان و دانشآموزان تأکید کرد.
این پویش با شعار «از عشق تا خون، از معلم تا زندگی» و با هدف پاسداشت مقام معلم و ترویج فرهنگ نجات جان انسانها، در سراسر کشور برگزار شد.
فرهنگیان با اهدای خون ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلمان فقید و ایثارگر بار دیگر نقش بیبدیل معلم را نه فقط در عرصه تعلیم بلکه در میدان انساندوستی و مسئولیت اجتماعی اثبات کردند.