۲۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 17 May 2025
17:29
کد خبر : 9688208
۱۱:۱۱

۱۴۰۴/۰۲/۲۷
امام جمعه تربت حیدریه گفت:

راهکارهای عملی برای کنترل مصرف برق کشور ضروری است

حجت الاسلام معلمی امام جمعه تربت حیدریه گفت: بحران ناترازی برق با همکاری مردم و اصلاح زیرساخت‌ها قابل حل است، در عین حال کاهش مصرف و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند اثرگذار باشد.

راهکارهای عملی برای کنترل مصرف برق کشور ضروری است

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از تربت حیدریه، حجت الاسلام سید محمد معلمی در آئین خطبه‌های نماز جمعه تربت حیدریه به ناترازی انرژی اشاره و اظهار کرد: افزایش فاصله تولید و مصرف برق مشکلاتی برای اقتصاد و صنعت ایجاد کرده و کارشناسان کاهش مصرف و سرمایه‌گذاری در انرژی‌های نو را پیشنهاد می‌کنند.
وی تصریح کرد: مشکلات ناترازی تولید و مصرف برق در کشور در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و بر اساس آمارهای اعلام شده، میزان تولید برق در سال ۱۴۰۲ حدود ۶۵ هزار مگاوات بوده، در حالی که مصرف برق به ۷۲ هزار مگاوات رسیده است. این اختلاف، باعث مشکلاتی از جمله تعطیلی صنایع، آسیب به بخش کشاورزی و رکود اقتصادی شده است.
معلمی اضافه کرد: به گفته کارشناسان، همکاری مردم و مسئولان نقش کلیدی در حل این بحران دارد، بنابراین در همین راستا، پیشنهاد شده که مردم ۱۰ درصد از مصرف برق خود را کاهش دهند، به‌ویژه در ساعات اوج مصرف بین ۳ تا ۵ بعدازظهر کاهش استفاده از وسایل سرمایشی و تنظیم بهینه درجه کولرها از جمله راهکارهایی است که می‌تواند تأثیر بسزایی در کنترل مصرف داشته باشد.
خطیب جمعه تربت‌حیدریه بیان کرد: علاوه بر این، سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر مانند پنل‌های خورشیدی نیز به عنوان راهکاری موثر مطرح شده و دولت نیز می‌تواند با ارائه تسهیلات و مشوق‌های اقتصادی مصرف‌کنندگان کم‌مصرف را حمایت کرده و مصرف‌کنندگان پرمصرف را به رعایت استانداردهای صرفه‌جویی ملزم کند.
وی افزود: در این میان، اصلاح زیرساخت‌های تولید برق نیز یکی از اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، البته مسئولان تأکید دارند که حل این بحران یک بن‌بست نیست و اگر دولت و مردم با اراده و همت مشترک اقدام کنند، امکان رفع مشکلات و بهبود شرایط برق‌رسانی فراهم خواهد شد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید