به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خلیل آباد، حجت الاسلام محمد علی دستجردی اظهار کرد: روابط عمومی ها کاری حساس را پیش رو دارند لذا نباید بگذارد کارهای نمایشی را به مردم منعکس کند و با اطلاع رسانی درست مشکلات مردم هم بیان شود.
وی با عرض تسلیت ایام شهادت رئبیس جمهور شهید افزود: شهید رئیسی برای کارکردن شب و روز نمیشناخت و خود را منحصر به ساعت اداری نمیکرد او در تمام کارهای خود اخلاص و توسل به خدا داشت و ساده زیست بود. شهید بزرگوار رئیسی ولایت مدار بود و همینامر سبب شد تا عاقبت بخیر شود.
امام جمعه خلیل آباد مصرف بهینه را در برق وآب مورد توجه قرارداد و گفت: درست مصرف نکردن ظلم به جامعه و کشور است، ما نیاز به پیشرفت و آبادانی داریم، انرژی اساس توسعه است بنابراین همه باید کمک و درست مصرف کنند.
وی با انتقاد از قطع برق چاه موتورهای کشاورزی اعلام کرد: متاسفانه متولیان خودشان اعلام داشتند، چاه موتورهایی که به انرژی خورشیدی متصل شده اند برق آنان قطع نمی شود لذا اینکه قطع می شود، کار مدیر است که باید از استان پیگیری ومطالبه کند که دراین موقعیت حساس برق چاه موتورهای کشاورزی منطقه قطع نشود.
امام جمعه خلیل آباد کنگره ۱۲۲۲ شهید منطقه ترشیز را یاد آور شد و از دست اندرکاران این اقدام فرهنگی درمنطقه ترشیز تقدیر کرد.