۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
11:38
کد خبر : 9688366
۲۲:۳۲

۱۴۰۴/۰۲/۲۷
منصوری:

شهادت، برازنده آیت‌الله رئیسی بود

همدان - معاون اجرایی دولت سیزدهم گفت: سبک زندگی شهید رئیسی، او را شایسته شهادت کرده بود و شهادت، برازنده ایشان بود.

شهادت، برازنده آیت‌الله رئیسی بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محسن منصوری در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت شهدای خدمت در دانشکده علوم پایه دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد، با اشاره به عظمت فقدان رئیس‌جمهور شهید، اظهار کرد: سبک زندگی شهید رئیسی، او را شایسته شهادت کرده بود و شهادت، برازنده ایشان بود و خروج ایشان از دنیا نه یک حادثه سیاه، که بخشی از سیر روشنی بود که در زندگی خود ترسیم کرده بود.

وی با مرور خاطراتی از سال‌های همکاری نزدیک خود با رئیس‌جمهور شهید افزود: حدود ۹ سال توفیق همراهی با ایشان را داشتم که لحظه به ‌لحظه خاطره است و شاید ما که نزدیک‌تر بودیم، بیش از دیگران حسرت به دل داریم؛ وقتی از زاویه مدیریت اجرایی کشور به ایشان نگاه می‌کنیم، متوجه می‌شویم کشور از فقدان ایشان دچار خسارت شده است.

معاون اجرایی دولت سیزدهم در بخش دیگری از سخنانش، به دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهید رئیسی اشاره کرد و با تأکید بر عمق تأثر رهبر انقلاب از این مصیبت اظهار کرد: رهبر انقلاب به خانواده ایشان فرمودند من بیش از همه از این فقدان خسارت دیدم، همچنین با تأسف فرمودند حیف شد که آقای رئیسی از دست ما رفت.

وی با نگاهی تحلیلی به ابعاد مختلف شخصیت رئیس‌جمهور شهید، سه ویژگی محوری را از عوامل مؤثر در موفقیت ایشان دانست و گفت: سه ویژگی ممتاز شهید رئیسی، یعنی اخلاص در بندگی، تبعیت کامل از رهبری و تلاش بی‌وقفه برای خدمت به محرومان، راز موفقیت او بود.

منصوری تصریح کرد: شهید رئیسی در تصمیمات اقتصادی و اجرایی، محور اصلی را نفع مردم و مستضعفان قرار می‌داد، دلش برای مردم می‌تپید و رنج آن‌ها، او را آشفته می‌کرد؛ خیلی‌ها از مردم حرف می‌زنند، اما او با تمام وجود برای مردم زندگی می‌کرد.

وی با ذکر مصادیقی از روحیه عبادی و معنوی شهید رئیسی، گفت: ایشان در امور شخصی اهل خودسازی بودند و همیشه یک یا دو ساعت پیش از اذان به حرم امام رضا (ع) می‌رفتند و هرگز عبادات منظم، دعاهای هفتگی، و سه‌شنبه‌های معنوی را ترک نمی‌کردند، این روحیه باعث رشد و تعالی ایشان بود.

معاون اجرایی دولت سیزدهم با اشاره به ساده‌زیستی و بی‌اعتنایی شهید رئیسی به قدرت و رانت، گفت: هیچ‌گاه برای خانواده یا نزدیکان خود حاشیه امن ایجاد نکرد؛ تا جایی که ما حتی برادر ایشان را تا پیش از شهادت نمی‌شناختیم، این برای کسی که در بالاترین سطح قدرت بود، نشانه بزرگی شخصیت و خلوص او است.

وی به ویژگی مهم دیگر شخصیت شهید رئیسی یعنی فسادستیزی اشاره کرد و افزود: وقتی برخی با نیت‌های ناصواب و حسادت، شایعاتی علیه ایشان منتشر می‌کردند، آقا رئیسی ناراحت می‌شدند و این دلخوری را با رهبر انقلاب در میان می‌گذاشتند، با این‌حال، صبور و متین بود و می‌گفت من با خودم و خدایم عهد بسته‌ام که کشور را وارد تنش نکنم و آرامش جامعه را حفظ کنم.

منصوری افزود: ایشان جامع‌الاطراف بود و بسیاری از مسئولیت‌های مهم کشور را بر دوش داشت و با وجود این حجم مسئولیت، دلسوزانه و دقیق وارد جزئی‌ترین امور می‌شد و به صراحت، مبارزه با غرب را مطرح می‌کردند و در حوزه سیاست خارجی، به ظرفیت‌های داخلی اتکا داشتند.

وی با اشاره به فعالیت‌های دیپلماتیک رئیس‌جمهور شهید در حمایت از ملت فلسطین و محور مقاومت، تصریح کرد: ایشان بارها با سران کشورهای اسلامی درباره غزه و محور مقاومت به صورت ویدئوکنفرانس گفت‌وگو کرد؛ امیر عبداللهیان نیز که خود را به مسئله غزه گره زده بود، در این مسیر نقش‌آفرینی برجسته‌ای داشت.

معاون اجرایی دولت سیزدهم به نگاه بلند شهید رئیسی به آینده و تمرکز ویژه او بر تربیت نسل جدید مدیران اشاره کرد و گفت: اولویت اول در نگاه ایشان، تربیت مدیران جوان و انقلابی بود و اگرچه عمر دولت سیزدهم کوتاه بود، اما در همین مدت، گام‌های مهمی برای واگذاری مسئولیت‌ها به نسل جدید برداشته شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم راه رئیس‌جمهور شهید، افزود: ما وظیفه داریم این راه را ادامه دهیم، راهی که آیت‌الله رئیسی با اخلاص، خون‌دل و خضوع آغاز کرد و به قیمت جان خود ادامه داد؛ این شهادت، نه پایان، که آغازی روشن برای الهام‌بخشی به نسل آینده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید