۰۱ / خرداد / ۱۴۰۴ - 22 May 2025
04:47
کد خبر : 9688481
۱۸:۳۴

۱۴۰۴/۰۲/۳۱

آیین باشکوه گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت در بندر ریگ بر گزارشد

باحضور مردم ومسئولان آیین باشکوه گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت شهدای خدمت در بندر ریگ برگزار شد

به گزارش خبر گزاری بسیج از گناوه، امام جمعه دیلم در آیین گرامی داشت شهدای خدمت، در بندر ریگ از توابع شهرستان گناوه گفت: خدمت به مردم از ویژگی بارز حیات مبارک شهید رئیسی بود.
حجت الاسلام محمود اسدی با اشاره به حدیث «کَمَا تَعِیشُونَ تَمُوتُونَ وَ کَمَا تَمُوتُونَ تُبْعَثُونَ وَ کَمَا تُبْعَثُونَ تُحْشَرُونَ» از پیامبر اسلام گفت: شهید رئیسی و شهید سلیمانی نیز مصداق این حدیث شریف می‌باشند که بیان می‌کند انسان به هر صورت که به وجود، حیات و زندگی در این جهان نگاه کرده و تفسیر کرده و عمل کرده به همان صورت هم خواهد مرد و محشور می‌شود.

وی با اشاره به دوران ظلم و ستم قبل از انقلاب افزود: در آن دوران مردم هیچ گونه عزت وحرمتی نداشتند ولی انقلاب اسلامی به مردم عزت و عظمت عطا نمود.
حجت الاسلام اسدی ابراز داشت: احترام به مردم و عزت مندی در مبانی دینی و اسلامی بدست ما رسیده است و شهید رئیسی نیز در طول دوران خدمت خود طبق این مهندسی و طراحی حرکت می‌کرد.

وی همچنین با اشاره به روحیه جهادی شهید رئیسی ابراز داشت: روحیه جهادی و خدمت شبانه‌روزی از بارزترین ویژگی‌های شهید رئیسی بود.
اسدی اضافه نمود: این شهید بزرگوار خود را وقف خدمت به مردم کرده بودند و تمام تلاش خود را به کار می‌بستند تا بتوانند به نیاز‌های مردم پاسخ دهند واین فداکاری و ایثار در تمام ابعاد زندگی ایشان مشهود بود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه دیلم نیز در ادامه با اشاره به سفر‌های خارجی و ارتباطات شهید رئیسی با دنیا افزود: نوع ادبیات خاص و سیاست خارجی شهید رئیسی و‌عدم گره زدن معیشت و‌حیات مردم با مذاکرات را از ویژگی‌های خاص شهید رئیسی دانست که با موفقیت همراه بود.
اسدی با اشاره به موفقیت‌های ایران در نتیجه تلاشهاو کوشش‌های شهید رئیسی گفت: در این دوران ایران بعداز سالیان زیاد وارد پیمان شانگهای و‌پیمان بریکس شد و‌رابطه بسیار خوبی با کشور‌های همسایه و منطقه برقرار شد.
وی ایستادگی در مقابل دشمنان و‌خصوصا آمریکا و رژیم صهیونیستی وپیشرفت نظام اسلامی در همه زمینه را از ویژگی‌های بارز این دوران دانست.
وی در پایان گفت باید تلاش نماییم تا از زندگی شهید رئیسی و‌شهیدان خدمت درس بگیریم و مردم را ولی نعمت خود بدانیم، هم فقطانگونه که شهید رئیسی تراز خدمت گذاری را در نظام اسلامی جابجا نمودو هدفی جز خدمت به مردم نداشت. /


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید