۳۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 20 May 2025
22:54
کد خبر : 9689043
۱۳:۳۲

۱۴۰۴/۰۲/۳۰
سرهنگ کریم‌پور خبر داد

شناسایی و انهدام ۲ باند حرفه‌ای قاچاق سوخت توسط سازمان اطلاعات سپاه استان همدان

همدان-معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از شناسایی و انهدام دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت توسط سازمان اطلاعات سپاه استان همدان خبر داد.
شناسایی و انهدام ۲ باند حرفه‌ای قاچاق سوخت توسط سازمان اطلاعات سپاه استان همدان

سرهنگ علی اکبر کریم‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار کرد: با رصدهای فنی و اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته توسط سازمان اطلاعات سپاه همدان‌ دو باند حرفه‌ای قاچاق سوخت شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: در این رابطه ۶ نفر از عناصر اصلی شبکه قاچاق سوخت دستگیر و بازداشت شده و محل‌های دپوی سوخت به همراه تعدادی از خودروهای این افراد توقيف و پلمب شد.

معاون روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع) همدان ادامه داد: این شبکه‌ها با اقدامات تخریبی خود خسارات سنگینی به خطوط انتقال سوخت  وارد کرده‌اند .

وی با بیان اینکه برآورد تقریبی مسئولین تاکنون از خسارات وارد شده بیش از ۲۵ میلیارد تومان است، گفت: بررسی‌های تکمیلی برای شناسایی سایر عناصر و عوامل وابسته به این شبکه‌ها ادامه دارد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید