۰۱ / خرداد / ۱۴۰۴ - 22 May 2025
08:33
کد خبر : 9689400
۱۸:۲۰

۱۴۰۴/۰۲/۳۱

مرکز نفس در گرمسار افتتاح شد

هم‌زمان با آغاز هفته ملی جمعیت مرکز نفس در گرمسار آغاز به کار کرد. 

به گزارش خبرنگار بسیج از گرمسار، طرح مردمی« نفس»،‌ نجات فرزندان سقط و پیشگیری از سقط جنین در استان سمنان توسط سپاه حضرت قائم آل محمد(عج) در  هفته جمعیت و با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری پیرامون مساله حیاتی جوانی جمعیت، چندین مرکز جدید «نفس» در شهرهای مختلف استان سمنان افتتاح شد و اکنون تعداد مراکز فعال این شبکه مردمی به هشت مرکز رسید. 

مسوول مرکز تخصصی و مردمی «نفس» استان سمنان در حاشیه افتتاح این مرکز در شهرستان گرمسار بیان کرد: در طول ۲ سال فعالیت، مراکز نفس توانسته‌اند جان ۴۰۵ نوزاد را نجات داد.

ابوالفضل منشی زاده با بیان اینکه استان سمنان با وضعیت نامطلوب جمعیتی مواجه است، افزود: تا کنون ۲۴۵ نوزاد تحت نظارت و فعالیت این مرکز به دنیا آمدند و مابقی در آینده نزدیک متولد می‌شوند.

وی ابراز کرد: مراکز نفس با محوریت حمایت از مادران در معرض سقط، ارایه مشاوره تخصصی و فرهنگ‌سازی در حوزه فرزندآوری، به‌عنوان یکی از راهبردهای موثر و کوتاه‌مدت جوانی جمعیت، نقش مهمی ایفا می‌کنند.

در این مراسم، ایرج گلینی فرمانده سپاه ناحیه گرمسار و  مدیران حوزه سلامت شهرستان حضور داشتند.

مرکز نفس به همت بسیج جامعه پزشکی راه اندازی شده است.

سمیه اصغری
خبرنگار: سمیه اصغری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید