به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجتالاسلام والمسلمین ایمانی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا ، صبح امروز در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش که در محل یادمان شهدای گمنام شهرستان آققلا برگزار شد، با تأکید بر جایگاه والای اخلاص و خدمت صادقانه به مردم، گفت: آنچه شهید رئیسی را ماندگار کرد، خلوص در نیت و خدمت بیمنت به مردم بود؛ خدمتی که ریشه در ایمان قلبی و عمل صالح داشت.
وی با اشاره به اهمیت ایمان حقیقی در مسیر تعالی انسان افزود: ایمان باید در سه سطح زبان، قلب و عمل تجلی یابد تا مسیر رشد معنوی و رضایت الهی هموار شود. شهید رئیسی با باور راسخ و عمل صادقانه در همین مسیر گام برداشت و امروز نام او در دل مردم جا دارد.
حجت الاسلام ایمانی با بیان اینکه خدمت به خلق خدا از برترین عبادات است، اظهار داشت: در روایات اسلامی، خدمت به مردم حتی از طواف خانه خدا نیز پاداش بیشتری دارد. امام صادق علیهالسلام میفرماید: «برآوردن حاجت مؤمن، ثوابش از دههزار طواف برتر است». شهید رئیسی نمونه عینی این روایت بود که بیوقفه و خالصانه برای مردم تلاش کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در پایان سخنان خود، با تجلیل از مقام شهیدان و تأکید بر ادامه راه آنان، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه همه ما، بهویژه مسئولان، تلاش صادقانه در مسیر رضایت خداوند و خدمت خالصانه به مردم است تا شرمنده خون شهدا و امام راحل نباشیم.
انتهای پیام/