۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
03:11
کد خبر : 9689714
۰۷:۲۶

۱۴۰۴/۰۳/۰۳
تجلی وحدت و یاد شهدای خدمت؛

سالگرد شهادت شهدای خدمت، افتتاح سالن ورزش‌های رزمی در فضای معنوی مسجد حضرت جواد الائمه (ع)

همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید و دیگر شهدای خدمت در حادثه بالگرد، مراسم افتتاح سالن تربیت بدنی مسجد حضرت جواد الائمه (ع) در محله کرامت عمار یاسر برگزار شد.
سالگرد شهادت شهدای خدمت، افتتاح سالن ورزش‌های رزمی در فضای معنوی مسجد حضرت جواد الائمه (ع)

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهد مقدس، همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور، شهید خدمت، خادم الرضا (ع)، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید و دیگر شهدای خدمت در حادثه بالگرد، مراسم افتتاح سالن تربیت بدنی ورزش‌های رزمی مسجد حضرت جواد الائمه (ع) در محله کرامت عمار یاسر برگزار شد. این مراسم باشکوه با حضور جمعی از شخصیت‌های مهم و مسئولان محلی، از جمله شهردار منطقه شش مهندس بنایی منش و هیات همراه، سرهنگ دوم پاسدار محمد رضا سهمی فرمانده حوزه شش مالک اشتر، فرمانده و بسیجیان خواهر حوزه شش حضرت زهرا (س) و اهالی محله کرامت عمار یاسر برگزار گردید.

در روز ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ آیت الله سید ابراهیم رئیسی و الهام علی‌اف روسای جمهور ایران و آذربایجان در نقطه صفر مرزی و در محل احداث سد مشترک «قیز قلعه‌سی» بر روی رودخانه ارس دیدار کردند. شهید سید ابراهیم رئیسی ظهر همان روز سوار بر بالگرد شد تا به تبریز برود. دو بالگرد دیگر نیز بالگرد رئیس‌جمهور را همراهی می‌کردند، اما بالگرد حامل رئیس دولت سیزدهم حدود ساعت ۱۳ در محدوده ورزقان از دید دو بالگرد دیگر خارج شد و به پیام‌های آنها پاسخ نداد و بعد از ساعت ها جستجوی امدادگران در محل حادثه، خبر شهادت رئیس جمهور فقید کشورمان و همراهانش اعلام شد.

در این سانحه، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید محمد علی آل هاشم امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، سید مهدی موسوی رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهور و سه خلبان بالگرد با نام‌های سید طاهر مصطفوی، محسن دریانوش و بهروز قدیمی به شهادت رسیدند.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و سپس با خوش‌آمدگویی مسئولان، یاد و خاطره شهدای والامقام گرامی داشته شد. در این برنامه، سخنرانان به تبیین ارزش‌های انسانی و اجتماعی شهیدان پرداختند و بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه تأکید کردند.

در این مراسم باشکوه، فرمانده حوزه شش مالک اشتر با حضور در جمع شرکت‌کنندگان، به سخنرانی پرداخت و سخنان خود را با یاد شهدای والامقام آغاز کرد. ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و سایر شهدای خدمت، بر نقش آن‌ها در شکل‌دهی به هویت ملی و اسلامی کشور تأکید کرد.

سرهنگ دوم پاسدار محمد رضا سهمی فرمانده حوزه شش مالک اشتر در مراسم افتتاح سالن تربیت بدنی ورزش‌های رزمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت، با اشاره به ایثارگری‌های این شهیدان در دفاع از کشور و ملت، بیان کرد: شهدای خدمت الگوهایی بی‌نظیر از فداکاری و عشق به میهن هستند. آن‌ها با خون پاک خود، مسیر استقلال و آزادی را برای ما هموار کردند و امروز وظیفه ماست که با پیروی از سیره و آرمان‌های آن‌ها، در خدمت به ملت و میهن خود گام برداریم.

ایشان با اشاره به ویژگی‌های بارز سید محرومان، مرد میدان، سید ابراهیم رئیسی گفت: شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، نه تنها یک عالم دینی و شخصیت برجسته سیاسی، بلکه نمونه‌ای از ایثار و فداکاری بود. او با تمام وجود در خدمت به مردم و اعتلای ارزش‌های اسلامی و انسانی تلاش کرد و زندگی‌اش را وقف خدمت به جامعه نمود. شهید رئیسی با ایمان و اراده‌ای قوی، همواره در مسیر حق و حقیقت گام برداشت و امروز ما اینجا هستیم تا یاد و خاطره او و دیگر شهدای خدمت را گرامی بداریم.

وی همچنین به ویژگی‌های مشترک شهدای دیگر خدمت اشاره کردند و افزود: شهدای خدمت، همگی نمادهایی از ایثار و فداکاری هستند که در راه اعتلای میهن و دفاع از ارزش‌ها جان خود را فدای ملت کردند. آن‌ها به ما آموختند که خدمت به مردم و جامعه، بالاترین عبادت است و باید همواره در راستای تحقق آرمان‌های آن‌ها تلاش کنیم.

فرمانده حوزه شش مالک اشتر با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در میان جوانان، گفت: ما باید با ایجاد فضاهایی مانند این سالن ورزشی، نسل‌های آینده را با فرهنگ ایثار و فداکاری آشنا کنیم و آن‌ها را در مسیر خدمت به دیگران تربیت نماییم. این سالن محلی برای پرورش جسم و روح جوانان ما خواهد بود و به آن‌ها کمک می‌کند تا ارزش‌های انسانی و اجتماعی را در خود نهادینه کنند.

سهمی در ادامه سخنان خود به اهمیت توجه به ورزش و فعالیت‌های جسمانی در جامعه پرداخت و خاطرنشان کرد: ورزش نه تنها به تقویت جسم کمک می‌کند، بلکه روحیه همکاری، همبستگی و تسلیم‌ناپذیری را در جوانان تقویت می‌کند. در دنیای امروز، فعالیت‌های ورزشی به عنوان یک ابزار مؤثر در شکل‌دهی شخصیت جوانان شناخته می‌شود و می‌تواند نقش مهمی در ایجاد روحیه مثبت و انگیزه در آن‌ها ایفا کند.

وی افزود: افتتاح این سالن ورزشی تنها یک رویداد ورزشی نیست، بلکه نقطه عطفی است برای ترویج فرهنگ ورزش و سلامت در میان جوانان. این سالن فضایی خواهد بود که جوانان ما نه تنها می‌توانند مهارت‌های ورزشی خود را تقویت کنند، بلکه می‌توانند ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی را نیز در یک محیط سالم یاد بگیرند. شهدا به ما آموختند که باید در تمام عرصه‌ها تلاش کنیم و از هر فرصتی برای خدمت به دیگران استفاده کنیم.

محمد رضا سهمی اظهار کرد: افتتاح سالن تربیت بدنی به عنوان نمادی از اهتمام به ورزش و سلامت در جامعه، فرصتی بود تا جوانان و نوجوانان در فضایی سالم و مناسب به فعالیت‌های ورزشی بپردازند و مهارت‌های خود را در رشته‌های مختلف ورزشی تقویت کنند. این سالن به عنوان یک مرکز ورزشی و فرهنگی، به جوانان این منطقه کمک خواهد کرد تا علاوه بر پیشرفت جسمی، روحیه همدلی و همکاری را نیز در خود تقویت کنند.

فرمانده حوزه شش مالک اشتر تاکید کرد: جوانان ما باید به سمتی حرکت کنند که از خلاقیت و ابتکار خود بهره ببرند. ورزش فرصتی است تا آن‌ها بتوانند مهارت‌های اجتماعی و فردی خود را پرورش دهند و با تعامل با دیگران، روحیه کار تیمی را در خود تقویت کنند. در واقع، با حضور در چنین فضاهایی، جوانان نه تنها به یادگیری مهارت‌های ورزشی می‌پردازند، بلکه با ارزش‌های اخلاقی و انسانی نیز آشنا می‌شوند.

ایشان در ادامه با اشاره به آموزه‌های اسلامی گفت: ما باید با تکیه بر آموزه‌های اسلامی، در عرصه‌های مختلف پیشرفت کنیم. ورزش به ما یادآوری می‌کند که همواره باید در تلاش برای بهبود خود باشیم و در این مسیر، نه تنها به فکر موفقیت شخصی خود، بلکه به فکر رشد و پیشرفت جامعه نیز باشیم. جوانان با ورود به عرصه ورزش می‌توانند به عنوان الگوهایی برای دیگران عمل کنند و با ترویج فرهنگ ورزش، به ارتقای سلامت جامعه کمک کنند.

وی همچنین به ارتباط ورزش با تقویت روحیه ملی و همبستگی اجتماعی اشاره کرد و افزود: ورزش می‌تواند ما را به هم نزدیک‌تر کند و حس همبستگی را در میان اقشار مختلف جامعه تقویت نماید. در شرایط کنونی، ما نیاز داریم که با یکدیگر همکاری کنیم و با اتحاد و همدلی، به سمت اهداف بلندمدتمان حرکت کنیم. جوانان ما باید بدانند که در کنار یکدیگر می‌توانند به موفقیت‌های بزرگی دست یابند و با ایجاد یک جامعه سالم و پویا، به آینده‌ای روشن امیدوار باشند.

در ادامه فرمانده حوزه شش مالک اشتر به ضرورت ترویج ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی در جامعه اشاره کردند و با تأکید بر اهمیت این موضوع، اظهار کرد: با ایجاد چنین فضاهایی، ما می‌توانیم نسل‌های آینده را با فرهنگ ایثار و فداکاری آشنا کنیم و آن‌ها را در مسیر خدمت به دیگران تربیت کنیم. این سالن ورزشی نه تنها محلی برای فعالیت‌های جسمانی است، بلکه به عنوان یک پایگاه فرهنگی، نقش بسزایی در انتقال ارزش‌های انسانی و اجتماعی خواهد داشت.

محمد رضا سهمی تاکید کرد: فرهنگ ایثار و فداکاری، از مهم‌ترین ارکان هویت ملی ماست و ما باید به نسل‌های آینده بیاموزیم که چگونه می‌توانند با ایثار و فداکاری در خدمت به جامعه و کشور خود باشند. این آموزش‌ها از طریق فعالیت‌های ورزشی، برنامه‌های فرهنگی و تعاملات اجتماعی به‌راحتی می‌تواند به جوانان منتقل شود. جوانان ما باید بدانند که هر قدمی که در جهت خدمت به دیگران برمی‌دارند، در واقع قدمی در جهت تقویت بنیان‌های جامعه و کشور است.

وی همچنین به ضرورت همکاری و همدلی در میان اعضای جامعه اشاره کردند و افزود: با همکاری یکدیگر، می‌توانیم به اهداف مشترک خود برسیم و در برابر چالش‌ها و مشکلات، ایستادگی کنیم. این وحدت و همبستگی است که می‌تواند ما را در مسیر پیشرفت و توسعه یاری کند و به ما قدرت بدهد تا به‌عنوان یک جامعه قوی و پایدار در برابر سختی‌ها ایستادگی کنیم.

فرمانده حوزه همچنین بر لزوم تقویت روحیه همدلی و وحدت در میان مردم تأکید کردند و بیان کرد: به‌عنوان یک ملت، ما همواره باید در پی تقویت روحیه همدلی و وحدت باشیم تا به اهداف بلندمدتمان دست یابیم. در دنیای امروز، وحدت و همدلی می‌تواند ما را در برابر چالش‌ها و مشکلاتی که با آن‌ها مواجه هستیم، مقاوم‌تر کند. با همکاری و همفکری، می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم و به سمت ساختن آینده‌ای روشن‌تر حرکت کنیم.

ایشان در پایان به جوانان حاضر در مراسم گفت: شما هستید که می‌توانید آینده این کشور را بسازید. با علم، ورزش و فرهنگ می‌توانید به قهرمانان این سرزمین تبدیل شوید و با عمل به ارزش‌های والای انسانی، راه شهیدان را ادامه دهید. هر یک از شما می‌توانید با تلاش و همت خود، به الگویی برای دیگران تبدیل شوید و با ایجاد فضایی سرشار از امید و انگیزه، به پیشرفت جامعه کمک کنید.

فرمانده حوزه شش مالک اشتر به شرکت‌کنندگان دعوت کردند تا با پیوستن به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، نه تنها به رونق محله و جامعه کمک کنند، بلکه یاد شهدای خدمت را نیز زنده نگه‌دارند. ایشان با تأکید بر اهمیت این موضوع، بیان کرد: ما ملتی هستیم که همواره با وحدت و همدلی به پیش می‌رویم و باید با عمل به آرمان‌های شهدا، نشان دهیم که راه آن‌ها ادامه دارد. این وظیفه ماست که یاد و خاطره این بزرگ‌مردان را در دل‌های خود زنده نگه داریم و با پیروی از سیره و آموزه‌های آن‌ها، در راستای خدمت به جامعه و کشور خود گام برداریم.

این برنامه به نوعی تجلی‌گر ارادت و احترام به شهدای والامقام کشور و یادآور ایثارگری‌های آن‌ها در خدمت به ملت و میهن اسلامی بود. در واقع، برگزاری چنین مراسم‌هایی فرصتی است برای بازنگری در ارزش‌های انسانی و اجتماعی که این شهیدان برای آن‌ها جانفشانی کردند.

افتتاح سالن ورزشی نیز به عنوان نمادی از اراده جمعی برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی، به نوعی تجلی‌گر ادامه راه شهیدان بود. این فضا به جوانان و نوجوانان این امکان را می‌دهد که در یک محیط سالم و پر از انرژی، به فعالیت‌های ورزشی بپردازند و از این طریق، نه تنها سلامتی جسمی خود را ارتقا دهند، بلکه روحیه همبستگی و همکاری را نیز در میان خود تقویت کنند.

این مراسم بار دیگر نشان داد که یاد شهدای خدمت، همیشه در دل‌ها زنده است و ما به عنوان اعضای جامعه موظفیم که با پیروی از سیره و آرمان‌های آن‌ها، در راستای ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای کشورمان تلاش کنیم. این برنامه به ما یادآوری کرد که هر یک از ما می‌توانیم با تلاش و کوشش، سهمی در تحقق اهداف والای شهیدان داشته باشیم و در خدمت به مردم و میهن خود، به عنوان یک الگو و نمونه عمل کنیم.

در پایان مراسم افتتاح سالن تربیت بدنی ورزش‌های رزمی در مسجد حضرت جواد الائمه (ع)، با برگزاری مسابقات نمایشی و ورزشی، شور و نشاط ویژه‌ای در فضا حاکم شد. جوانان با شور و شوق و با افتخار به نمایش مهارت‌های خود پرداختند و با اجرای حرکات ورزشی و رزمی، توانایی‌ها و استعدادهای خود را به نمایش گذاشتند.

این مسابقات نه تنها فرصتی برای جوانان بود تا مهارت‌های خود را به دیگران نشان دهند، بلکه فضایی از همدلی و همکاری را در میان اهالی محله ایجاد کرد. تماشاگران با تشویق و حمایت از شرکت‌کنندگان، جو هیجان‌انگیزی را به وجود آوردند و این اقدام به عنوان نمادی از اتحاد و همبستگی در میان اهالی محله تلقی شد.

این مراسم به عنوان یک یادآوری از ایثار و فداکاری شهدای خدمت، به ویژه شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در یادها ماندگار شد. یاد این شهیدان و دیگر شهدای خدمت، نه تنها در قلب حاضران زنده ماند، بلکه آنان را به ادامه راه و تحقق آرمان‌های والای انسانی و اجتماعی تشویق کرد.

خبرنگار/ عبدالنبی حدادی

تعداد بازدید : 2
کد ویدیو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید