به گزارش روابط عمومی سازمان ورزش بسیج، سرهنگ سید علی مهاجر، رئیس سازمان ورزش بسیج کشور، با حضور در منزل شهید شاهرخ دایی پور بمناسبت انتخاب این شهید بزرگوار بعنوان شهید شاخص سال ورزش بسیج، در فضایی صمیمی و معنوی، با خانواده گرانقدر ایشان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، سرهنگ مهاجر با گرامیداشت مقام شامخ شهدا و تجلیل از مجاهدتهای شهید داییپور، اظهار داشت: امروز جامعه ورزش ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازگشت به هویت انقلابی و ارزشی خویش است. شهید شاهرخ داییپور فقط یک رزمنده نبود؛ او نماد یک ورزشکار مؤمن، انقلابی و ولایتمدار بود که مرزهای قهرمانی را نه در میدان مسابقه، بلکه در میدان جهاد و شهادت درنوردید.
وی افزود: شهید داییپور در زمانی که دشمن با تمام توان برای تسخیر دلها و ذهنهای جوانان ما آمده بود، راه مقاومت و ایستادگی را انتخاب کرد. این انتخاب آگاهانه، امروز برای ما یک پیام روشن دارد: ورزشکار بسیجی، فقط به فکر رکورد نیست، بلکه به فکر رسالت است.
رئیس سازمان ورزش بسیج با اشاره به هدفگذاری این سازمان در معرفی الگوهای الهامبخش به نسل جوان گفت: ما به دنبال معرفی قهرمانانی هستیم که نهتنها در میدان ورزش، بلکه در میدان ارزشها بدرخشند. انتخاب شهید داییپور به عنوان شهید شاخص ورزش بسیج، اقدامی نمادین اما عمیق برای تبیین همین رویکرد است. شهیدی که در اوج تعهد و اخلاص، از همه چیز خود گذشت تا عزت ملت ایران حفظ شود.
سرهنگ مهاجر همچنین تأکید کرد: در دورانی که برخی تلاش میکنند چهره ورزش را از هویت انقلابیاش جدا کنند، معرفی شهیدان ورزشی همچون شاهرخ داییپور، یک حرکت جریانساز است. این شهدا چراغ راه ما هستند تا ورزش را نه صرفاً ابزاری برای شهرت، بلکه وسیلهای برای خدمت و مجاهدت بدانیم.
در ادامه این مراسم، همسر شهید داییپور نیز با ذکر خاطراتی از روحیه ایثارگرانه و صلابت همسر شهیدش، گفت: شهید بزرگوار همیشه می فرمود اگر قرار است کاری بکنیم، باید طوری باشد که رضایت خدا در آن باشد. او هیچگاه به دنبال دیده شدن نبود، اما امروز خدا او را در دل مردم جا داده است.
این مراسم با تقدیر رسمی از خانواده شهید توسط سازمان ورزش بسیج همراه بود. در پایان نیز از پوستر رسمی شهید شاهرخ داییپور به عنوان شهید شاخص سال ورزش بسیج رونمایی شد.
یادداشت |
یادداشت فرشاد عالی |
هشدار امام خامنهای و سه پیام مهم
یادداشت امیرمحمد نیک آمال |