۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
23:23
کد خبر : 9690403
۱۵:۴۷

۱۴۰۴/۰۳/۰۴

همکاری برادرانه سپاه و نیروی انتظامی کرمان: افزایش امنیت و رضایت مردم

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله کرمان در دیدار با فرمانده انتظامی استان، هم‌افزایی و تعامل برادرانه دو نیروی امنیتی تاکید کرد و گفت:این همکاری مستمر موجب موفقیت‌های فراوان و رضایت مردم استان شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، علی عربپور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان در دیدار با فرمانده انتظامی استان کرمان به مناسبت سوم خرداد وآزاد سازی خرمشهر ضمن تبریک سالروز پیروزی و فتح غرورآفرین آزادسازی شهر خرمشهر گفت: هم‌افزایی و تعامل بین دو بازوی مهم امنیت، یعنی فراجا و سپاه در استان کرمان بسیار قابل توجه است.

وی افزود:این تعامل سالانه بین سپاه پاسداران و نیروی انتظامی در استان، باعث رضایت مردم و موفقیت‌های فراوان شده است. این همکاری و همدلی در موضوعات مختلف، اعم از فرهنگی، اجتماعی و امنیتی، باعث ایجاد حضور همیشگی دو مجموعه در کنار یکدیگر است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان بیان داشت:نیروی انتظامی همواره در خدمت مردم است و این همکاری با سپاه، در حدی بالا و برادرانه است که به شکل مجاهدانه و در یک سنگر برای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت می‌کنیم. از خداوند می‌خواهیم که این موفقیت‌ها روز به روز بیشتر شود و دشمن از این اتحاد و همدلی که در بین ارتش، انتظامی و سپاه وجود دارد، بیش از پیش در هراس باشدکه امیدوارم خداوند این اتحاد و مجاهدت را روز به روز محکم‌تر کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید