سرهنگ پاسدار حاتم عبیداوی فرمانده ناحیه دشت آزادگان بر استمرار بازدید و سرکشی از اقشار نواحی و احصای نقاط صعف و قوت آنها و ارایه راهکارهای علمی و تخصصی در زمینه های مختلف تاکید کرد.
سرگرد پاسدار ناصر سوادی پور جانشین ناحیه دشت آزادگان، گزارشی از برگزاری جلسات اقشار و مجمع بسیجیان و رسیدگی ها به مسایل و مشکلات اقشار ارایه نمود.
سرهنگ پاسدار محسن ملک پور مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار خوزستان با گرامیداشت سوم وچهارم خرداد،فعالیت های اقشار در مناسبت های ملی مذهبی و انقلابی را ستود و نقش آفرینی و مطالبه گری و جریان سازی اقشار در جامعه را راهکار مناسبی برای کمک به تحقق دولت اسلامی و حل مشکلات شهرستان دشت آزادگان دانست.
مدیران و کارشناسان سازمان های بسیج اقشار دیدگاه های خود را درخصوص رشدواعتلای اقشار ناحیه ارایه کردند.
در این بازدید،حکم مسئولیت رییس هیئت اندیشه ورز ناحیه و حکم مسئولیت کانون بسیج پزشکی ناحیه اعطا شد.