۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
02:25
کد خبر : 9690820
۱۰:۲۴

۱۴۰۴/۰۳/۰۶

ثبت بیش از ۳ هزار ولادت و ۲ هزار فوتی در کرمانشاه طی دو ماه نخست ۱۴۰۴

مدیرکل ثبت‌احوال استان کرمانشاه از ثبت بیش از ۳۲۰۰ مورد ولادت و ۲۳۸۰ واقعه فوت در این استان طی دو ماه ابتدایی سال ۱۴۰۴ خبر داد.

منصور عزیزی در گفتگو  با خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، در گزارشی از وضعیت وقایع حیاتی در این استان طی دو ماهه نخست سال ۱۴۰۴، اعلام کرد: در این مدت ۳ هزار و ۲۱۸ مورد ولادت در سامانه ثبت‌احوال به ثبت رسیده است که از این تعداد، هزار و ۷۶۶ نوزاد پسر و هزار و ۴۵۲ نوزاد دختر بوده‌اند.

وی افزود: در همین بازه زمانی، ۲ هزار و ۳۸۱ مورد فوت نیز به ثبت رسیده است که شامل هزار و ۲۹۷ نفر مرد و هزار و ۸۴ نفر زن می‌شود.

عزیزی همچنین با اشاره به آمار ازدواج و طلاق در استان گفت: طی این دو ماه، ۲ هزار و ۸۰ واقعه ازدواج در کرمانشاه ثبت شده و در مقابل، ۶۸۳ مورد طلاق نیز در سامانه به ثبت رسیده است.

به گفته وی، تحلیل این آمارها می‌تواند نقش مهمی در برنامه‌ریزی‌های اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی استان ایفا کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید