به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر سید مهدی عصمتیمقدم در نشست نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم که با حضور مسئولان استانی که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالیم که در این نشست، تمرکز ما صرفاً بر بررسی نهضت توسعه فضاهای آموزشی است و از موضوعات دیگر پرهیز شده تا به شکل تخصصی بتوانیم راهکارهای توسعه را بررسی کنیم.
وی با تأکید بر اینکه با وقوع زلزله در سال گذشته، تعدادی از مدارس شهرستان از چرخه آموزشی خارج شدند و ما ناچار شدیم در اقدامی جهادی، ظرف سه تا چهار ماه یک مدرسه را به بهرهبرداری برسانیم، خاطرنشان کرد: این پروژه با مشارکت نوسازی مدارس، آموزش و پرورش، خیرین و مردم محلی اجرا شد و امروز شاهد بهرهبرداری از آن هستیم.
فرماندار کاشمر با بیان اینکه استاندار خراسان رضوی نیز تاکید زیادی بر اجرای این نهضت با مشارکت مردم داشته است، تصریح کرد: در سطح استان، ساخت 735 مدرسه جدید با مشارکت مردم در قالب ۴ هزار و ۷۰۰ کلاس درس پیشبینی شده که بخشی از این پروژهها سهم کاشمر است.
وی با اشاره به اینکه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با هدف حذف مدارس سنگی و کانکسی و ارتقای زیرساختهای آموزشی در دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفته است، اذعان کرد: در شهرستان کاشمر خوشبختانه هیچ مدرسه کانکسی یا سنگی نداریم، اما نیازهای فراوانی در حوزه فضاهای آموزشی داریم.
عصمتی با تأکید بر اینکه برخی از مدارس ما از زلزله آسیب دیدهاند، برخی نیمهتمام هستند و در مراحل سقف یا تیغهبندی قرار دارند، تعدادی نیز نیاز به تخریب و بازسازی کامل دارند، عنوان کرد: مدارس دو نوبته روستایی نیز باید ساماندهی شوند، همه اینها نیازمند ورود جدی مسئولان و بهرهگیری از ظرفیتهای دولتی و مردمی است.
وی پویش «با من» را یکی از راهکارهای مؤثر در توسعه مشارکت مردمی دانست و تشریح کرد: در این پویش، هر فرد و نهاد به اندازه توان، بخشی از پروژه را بر عهده میگیرد؛ از تهیه مصالح تا اجرای پروژه در روستاها؛ این روش در جلسات استان نیز مورد تأکید قرار گرفته و آثار خوبی به همراه داشته است.
سرپرست فرمانداری کاشمر گفت: امیدواری کرد که دانشآموزان کاشمری بدون دغدغه فضای آموزشی، بتوانند در مسیر علم و دانش که رکن اصلی توسعه کشور است، حرکت کنند.