به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجانشرقی، حجت الاسلام احمد مطهری اصل در اجلاسیه مجمع عالی بسیج استان، افزود: این مطلب را نباید مسئولان ما فراموش کنند که این عزت و جایگاهی که داریم به برکت انقلاب اسلامی است و به این جهت است که باید برای ارتقای کشور و گره از کار مردم باز کردن تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: مسئولان کشور باید تنبلی را کنار بگذراند و فرصت را غنیمت شمرده و برنامه توسعه را تحقق ببخشند.
فرمانده سپاه عاشورا نیز در این اجلاسیه اظهارداشت: بسیج بعنوان بازوی توانمند اجرایی برای کشور آماده همکاری با تمام دولت ها و کمک به آنها در جهت احصا مشکلات و ارائه راهکار برای حل آنان است.
سردار اصغر عباسقلی زاده خاطرنشان کرد: ما با تبعیت از رهبر کبیر انقلاب خواهان استقلال هستیم و تمام توان خود را بکار میگیریم تا به این مهم دست یابیم که اگر چنین شود دشمنی ها کم خواهد شد.
در این اجلاسیه از خانواده شهدای خدمت؛ شهیدان آل هاشم و رحمتی تجلیل شد.