به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه: حجت الاسلام والمسلمین سيد میثم موسوی امام جمعه شهرستان ایذه ضمن گرامی داشت این ایام گفت: ایام ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی رحمهالله علیه، و انتخاب شایسته مقام معظم رهبری حفظهالله به ولایت و زعامت امت اسلامی را گرامی میداریم و از خداوند مسئلت داریم که سایه ایشان را تا ظهور امام زمان حفظ کند.
حجت الاسلام موسوی افزود: زائرین عزیز جوانان غیور و انقلابی شهرستان این سفر معنوی و ولایی را قدر بدانید، امام خمینی رحمهالله علیه، شخصیتی بینظیر و استثنائی در تاریخ بشریت است که با خودسازی، علم و تقوا، نور وجودش جهان را فرا گرفت و نشان داد اگر با خدا باشیم، حتی بدون سلاح و رسانه، میتوان قدرتهای بزرگ جهان را شکست داد و حق مردم را بازگرداند.
موسوی ادامه داد : امام به ما آموخت که مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلّت است و «هیهات من الذله» را به معنای واقعی به ما یاد داد.
وی تاکید نمود:جوانان عزیز این فرصت را قدر بدانید چراکه در این سفر توفیق زیارت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و همچنین زیارت امام خمینی رحمت الله علیه به شما داده شده لذا از این فرصتی که برایتان پیش آمده نهایت بهره برداری را داشته باشید و در خصوص ابعاد وجودی شخصیت امام راحل رضوان الله علیه اطلاعات خود را افزایش بدهید.