۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
19:59
کد خبر : 9692105
۱۰:۳۲

۱۴۰۴/۰۳/۱۳
فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام خراسان جنوبی:

اولویت کار قرارگاه راهبری مساجد، شناسایی و رفع مشکلات سرپنجه ها و ارکان مساجد باشد

سردار مهدوی به مشکلات موجود در تشکیلات ساختاری در مساجد اشاره کرد و گفت: متأسفانه سرپنجه کار در مساجد استان هماهنگ نیستند و باید ابتدا مشکلات این حوزه را حل کنیم تا کارآیی و خروجی مساجد به خوبی انجام شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سردار مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام خراسان جنوبی امروز در جلسه قرارگاه راهبری مساجد خراسان جنوبی اظهار داشت: امروز در بحث اجرایی موضوعات قرارگاه سریع حرکت می‌شود و توازن ذیل این موارد و قرارگاه رعایت نمی‌شود یعنی ابتدا آسیب‌های این عرصه را شناسایی نشده که بتوان براساس آن راهکار ارائه داد.

وی با بیان اینکه رسالت قرارگاه راهبری مساجد در وهله اول شناسایی آسیب‌ها و چالش‌های موجود در مساجد است، گفت: ابتدا باید ساختار و سازمانی که ذیل قرارگاه در مساجد فعالیت دارد انسجام پیدا کند و مشکلات آن شناسایی و پیگیری و رفع شود.

سردار مهدوی به مشکلات موجود در تشکیلات ساختاری در مساجد اشاره کرد و گفت: متأسفانه سرپنجه کار در مساجد استان هماهنگ نیستند و باید ابتدا مشکلات این حوزه را حل کنیم تا کارآیی و خروجی مساجد به خوبی انجام شود.

فرمانده سپاه انصارالرضا علیه‌السلام بر هماهنگی و هم‌افزایی ارکان مساجد تأکید کرد و افزود: تا زمانی‌که این موارد رفع نشود مصوبات قرارگاه راهبری مساجد به‌درستی اجرایی نخواهد شد.

سردار مهدوی اظهار داشت: ابتدا باید مشکلات سرپنجه قرارگاه در مساجد را حل کنیم تا بتوانیم مشکلات مساجد و مصوبات قرارگاه راهبری مساجد را اجرایی کنیم.

وی بیان کرد: بسیاری از مشکلات امروز مساجد موضوعات درآمدی و مالی نیست و حل مشکلات و چالش‌های این حوزه نیازمند هم‌اندیشی، هم‌افزایی وحدت و همدلی در ارکان و هیأت امنای مساجد است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید