سرهنگ پاسدارقاسم نوذری در گفتگو با خبرنگار بسیج اندیکا گفت: امام خمینی (ره) ندای تکبیر و توحید را به گوش جهانیان رسانید و معادلات سیاسی دشمنان اسلام را در هم شکست و بر مستکبران عالم پیروز شد، ما باید یاد و خاطره این شخصیت بزرگ جهان اسلام را زنده نگه داریم و سیر و سلوک و سبک زندگی ایشان را سر لوحه زندگی خود قرار بدهیم.
نوذری گفت: این اعزام فرهنگی و تربیتی، در راستای تعمیق باورهای انقلابی نسل جوان، شناخت سیره و منش حضرت امام خمینی (ره) و تقویت پیوند معنوی با آرمانهای انقلاب اسلامی صورتگرفته است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیکا در پایان گفت: هدف از اعزام این کاروان زیارتی تجدید پیمان بسیجیان با آرمان های انقلابی امام خمینی (ره) و سبک زندگی ایشان است ، ما باید خصوصیات اخلاقی ایشان را سرلوحه زندگی قرار بدهیم و هر آنچه در توان داریم برای حفظ آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی به کار بگیریم.