۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
17:08
کد خبر : 9694272
۱۷:۳۱

۱۴۰۴/۰۳/۲۴

به یاری خداوند متعال اسرائیل نابود خواهد شد٫ترامپ بداند، بزودی پاسخی پشیمان کننده و سخت دریافت خواهد کرد

امام جمعه موقت فریمان ضمن تسلیت شهادت فرماندهان ارشدنظامی و دانشمندان هسته ای و جمعی از مردم در حمله اسرائیل به کشور گفت: به یاری خداوند متعال اسرائیل نابود خواهد شد.
 

به یاری خداوند متعال اسرائیل نابود خواهد شد٫ترامپ بداند، بزودی پاسخی پشیمان کننده و سخت دریافت خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از فریمان حجت الاسلام مصطفی محدثیان اظهار کرد: این جنگی را که اسرائیل آغاز و به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرد و به بعضی از تأسیسات هسته ای نظامی و غیرنظامی و مردم بی گناه حمله کرد و آنها را به شهادت رساند، بدون هیچ تردیدی بی پاسخ نخواهد ماند.

وی افزود: طبق فرموده حاج قاسم (ره)خطاب به دشمن که شما جنگ را آغاز می کنید اما بدانید که پایان این جنگ را ما ترسیم می کنیم، به فضل الهی وعده صادق الهی رخ خواهد داد و مردم بدانند که این راه مبارزه با اسرائیل و دشمنان نظام جمهوری اسلامی، ان شاءالله ادامه خواهد داشت.

محدثیان از اعلام آمادگی مردم برای دفاع از کشور خبر داد و بیان کرد: مردم در رسانه و تلویزیون و حتی در همین نمازجمعه اعلام آمادگی کردند که از کشور دفاع می کنیم و آماده ایم که هر زمان مقام معظم رهبری صلاح بدانند به جنگ با آمریکا و اسرائیل برویم و به فضل الهی پوزه دشمن را به خاک بمالیم.

 خطیب جمعه موقت فریمان عنوان کرد: این ملت، ولایتمدار، عاشق شهادت و شهادت پرور است و ان شاءالله به فضل الهی با فریاد حیدر حیدر بر سر دشمنان اسلام و قرآن و ولایت فرود خواهیم آمد و دشمنان را نابود خواهیم کرد.

محدثیان ضمن قرائت گوشه هایی از پیام مقام معظم رهبری نسبت به این حادثه توضیح داد: دشمن صهیونسیتی ذات خبیث خود را با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد و رژیم باید منتظر مجازات سخت باشد.

وی از قاطعیت، صلابت و قدرتمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در تنبیه متجاوز خبرداد و تصریح کرد: به یاری خداوند متعال لایه های فرماندهی ترمیم و با قوت و قدرت به وظایف خود عمل خواهند کرد.

محدثیان عنوان کرد: مقام معظم رهبری به نیروهای مسلح اجازه داده اند که در حقیقت آنها وارد این کارزار شوند و پوزه دشمن را به فضل الهی به خاک بمالند.

 محدثیان گفت: نکته قابل تأمل این است که حمله به چند نقطه در مناطق مختلف کشور نشان از این ادعای باطل عده ای می دهد که تصور می کنند اگر اسرائیل به ما حمله کرد، ما خویشتن دار باشیم، اما این تجاوز نشان داد اگر ما در مقابل حمله دشمن عکس العملی نشان ندهیم و به آنها حمله نکنیم، دشمن پر روتر می شود و قطعاً حملاتش بیشتر خواهد شد.

وی به روحیه بالای مردم ایران در مقابله با دشمن اشاره کرد و گفت: به یاری خداوند متعال اسرائیل نابود خواهد شد.

خطیب جمعه موقت فریمان با اشاره به فرارسیدن عید سعید غدیر خم، عید الله اکبر را به مردم تبریک گفت و افزود: هرچند دشمن صهیونسیتی عید ما را تبدیل به عزا کرد ولی بدانند که به فضل الهی این اقدام جنون آمیز، زمینه نابودی غده سرطانی صهیونسیتی را رقم خواهد زد .

محدثیان آمریکا را مجرم درجه یک و شماره اول این جریان دانست و اعلام کرد: هرچند ترامپ خبیث گفته که از حمله اسرائیل به ایران آگاه بوده اما نقشی نداشته، باید بداند که قطعاً او هم در این جنایت همکاری داشته و پاسخی پشیمان کننده و سخت دریافت خواهد کرد.

محدثیان مطرح کرد: ملت شریف ایران مراقب باشند رسانه های دشمن در بیرون و عده ای معاند در درون کشور ممکن است در پی نشر اکاذیب بوده و مردم را از نظام ناامید کنند، اخبار کذب منتشر کنند و بدنبال ازبین رفتن روحیه مردم باشند، و آرامش مردم و جامعه را با عملیات روانی به هم بزنند، اما بایستی ملت کما فی السابق، بصیر و فهیم باشند و آرامش خود را حفظ کنند.

امام جمعه موقت فریمان تأکیدکرد: باید مراقب باشیم که خام این ها نشده و در مقابل توطئه های داخلی مرعوب نشویم.

تعداد بازدید : 1
کد ویدیو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید