۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
20:55
کد خبر : 9694328
۰۷:۴۲

۱۴۰۴/۰۳/۲۵

خروش مردم زاوه در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران

در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه امنیت ملی ایران و شهادت جمعی از فرزندان رشید این سرزمین، مردم انقلابی زاوه با برگزاری راهپیمایی عظیم، خشم و انزجار خود را از این اقدامات تروریستی اعلام کردند.

مردم و مسئولان زاوه جنایات رژیم صهیونیستی در ایران را محکوم کردند

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از زاوه،این راهپیمایی در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از نیروهای خدوم و مدافع امنیت، به‌ویژه در جریان حملات تروریستی و خرابکارانه، صورت گرفت.

اعضای شورای اداری و شورای تامین شهرستان زاوه با حضور در جمع مردم، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، بر لزوم پاسخ قاطع، هوشمندانه و بازدارنده جمهوری اسلامی ایران به این جنایات تأکید کردند.

مردم انقلابی زاوه با سردادن شعارهایی چون «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «خون شهیدان ما دامان دشمن را می‌گیرد»، «ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آماده»، انزجار خود را از این رژیم غاصب و تروریست نشان دادند.

راهپیمایان با در دست داشتن تصاویری از شهدای امنیت، پرچم جمهوری اسلامی ایران و پلاکاردهایی در محکومیت رژیم صهیونیستی، خواستار پیگیری جدی بین‌المللی علیه اقدامات تروریستی تل‌آویو و ایادی منطقه‌ای آن شدند.

در پایان این مراسم، بیانیه‌ای در محکومیت این اقدامات تبهکارانه و حمایت از نیروهای مدافع امنیت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرائت شد. در این بیانیه بر لزوم اتحاد ملی، هوشیاری مردم و تقویت جبهه مقاومت در برابر نقشه‌های دشمنان تأکید شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید