به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سازمان بسیج جامعه زنان در پی شهادت تعدادی از نیروهای مسلح و محکومیت یاوه گویی های ترامپ نسبت به مقام معظم رهبری بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
《ولاتهنوا و لاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین》
تاریخ این سرزمین پر است از نقش آفرینی زنان در موقعیت های حساس ؛ از زمان تحریم توتون و تنباکو که زن ها در لبیک به حرف مرجعیت مهریه هاشان را بخشیدند و قلیان ها را شکستند تا قیام ۱۵ خرداد که زنان در حمایت از امام خمینی (ره) با کفگیر و ملاقه به خیابان ها آمدند. از زمان دفاع مقدس و زمان دفاع از حرم که مادران پسران و همسرانشان را به خط مقدم ها فرستادند و تا امروز که در مقابله با حزب شیطان همه به خط شدهایم.
تا بوده همین بوده، زنان این سرزمین پای کار ولایت بوده اند.
بسیج جامعه زنان استان قم، ضمن محکومیت شدید یاوه گویی های آن مرد قمارباز، حمایت تمام و کمال خود را از نائب امام زمان (عج) حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای عزیز اعلام میدارد .
تا زمانیکه ما هستیم و فرزندانمان را برای جانفشانی در راه انقلاب اسلامی تربیت میکنیم، خیال خام شیاطین به وقوع نخواهد پیوست و به گوششان برسانید که جان های ما فدای راه ولایت است .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
والعاقبه للمتقین .
انتهای پیام/