۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
19:34
کد خبر : 9695418
۱۰:۵۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۳
کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرگزاری بسیج کرمان گفت:

با تهاجم موشکی شب گذشته ترامپ پیام را دریافت کرد

منصور الهی گفت:پس از آن حمله، حالا توپ در زمین ایران قرار گرفت.لذا ایران در اولین اقدام، حمله ای گسترده به سراسر فلسطین اشغالی تدارک دید تا این پیام را برساند که کوچکترین خللی در جنگ با اسرائیل وارد نشده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان،  منصور الهی در گفتگو با خبرگزاری بسیج از کرمان گفت:آمریکا با بمباران سه مرکز هسته ای ایران قصد داشت دو کار انجام دهد: ایران را محک بزند که آیا از درگیری با آمریکا پرهیز می کند یا خیر؟ شکاف اجتماعی در ایران راه بیندازد که عده ای بگویند بزنیم و عده ای بگویند نزنیم.

وی افزود: پس از آن حمله، حالا توپ در زمین ایران قرار گرفت.لذا ایران در اولین اقدام، حمله ای گسترده به سراسر فلسطین اشغالی تدارک دید تا این پیام را برساند که کوچکترین خللی در جنگ با اسرائیل وارد نشده است.


منصور الهی تصریح کرد:امشب نیز با زدن پایگاه العدید، حالا ایران همان دو گزینه را روی میز آمریکا قرار داد.یعنی اولا آمریکا باید انتخاب کند که می خواهد پاسخ بدهد یا خیر و دوم اینکه احتمالا شکاف اجتماعی بر سر جنگ مستقیم با ایران در آمریکا رخ بدهد.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: برخی می گویند شدت حمله ی ایران به آمریکا کم بود و انتظار بیشتری داشتیم.من هم معتقدم پاسخ بیشتری باید داد و مطمئنم که همین امر رخ خواهد داد.اما نه الزاما بصورت جنگ و آتش بازی .بلکه گزینه های اقتصادی و سیاسی که با روان آمریکا و نوکرانش بازی کند نیز بخشی از پاسخ ایران است.مسائلی مثل خروج از ان پی تی و بستن تنگه هرمز و .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید