۰۴ / تير / ۱۴۰۴ - 25 June 2025
15:31
کد خبر : 9695514
۱۰:۰۰

۱۴۰۴/۰۴/۰۴

پیام تسلیت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، در پی شهادت پاسداران سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، طی پیامی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، این جنایت را محکوم کرد و بر جایگاه رفیع شهدا در تحقق امنیت و عزت ایران اسلامی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، با انتشار پیامی، شهادت جمعی از پاسداران سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، را بر اثر حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی، به عموم مردم و خانواده‌های ایشان تسلیت گفت.

پیام تسلیت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، در پی شهادت پاسداران سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز

در این پیام آمده است:

«وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

(آل عمران، ۱۶۹)

شهادت جمعی از پاسداران سرافراز سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، در پی حمله رژیم غاصب صهیونی، موجی از اندوه و حزن را در دل مردم ولایتمدار البرز برانگیخت.

اینجانب، به نمایندگی از جامعه فرهنگ و هنر استان البرز، این ضایعه دردناک و شهادت مظلومانه این عزیزان را به پیشگاه مقدس حضرت صاحب الزمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، خانواده‌های معزز شهدا، همرزمان غیور و مردم ولایتمدار استان البرز، تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

بی‌تردید خون پاک این شهدای والامقام، سدی محکم در برابر توطئه‌های دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی خواهد بود و مسیر عزت و سربلندی ملت را روشن‌تر خواهد ساخت.

این جنایت سنگدلانه نه‌تنها خللی در اراده راسخ ملت ایران ایجاد نمی‌کند بلکه انسجام و مقاومت ملی را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

از درگاه پروردگار متعال برای شهدای معزز، علو درجات، و برای بازماندگان بزرگوار، صبر و اجر مسألت دارم.

ابراهیم شریفی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید