۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
23:58
کد خبر : 9695782
۱۴:۵۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۶

مبارزه با طاغوت تا ظهور امام عصر ادامه دارد

امام جمعه کاشمر، تأکید کرد مبارزه با طاغوت از ابتدای تاریخ تا ظهور امام عصر(عج) ادامه دارد و نباید در این مسیر خستگی یا تفرقه رخ دهد. ایران با رهبری مقتدر در برابر دشمنان ایستاده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر حجت‌الاسلام جواد طاهری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در آستان مقدس امامزاده سیدحمزه(ع) برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حفظ مسیر جبهه حق و باطل، اظهار داشت: ما در یک جبهه مبارزه دائمی و طولانی قرار داریم که از ابتدای خلقت بشر تا قیامت و تا ظهور حضرت امام عصر(عج) ادامه دارد و در این راه نباید خط را گم کنیم یا اجازه دهیم خستگی و تفرق میان ما رخ دهد.

وی با بیان اینکه هویت غرب بر پایه چپاولگری، استثمار و استعمار شکل گرفته است، افزود: از دیدگاه غرب، کشورهایی خوب هستند که تسلیم آنها باشند؛ چرا که آنها بر نظام برده‌داری نوین معتقدند. اما هر کشوری که دانش، شجاعت و رهبری مقتدر داشته باشد، می‌تواند این طاغوت‌های عالم را زمین بزند و این خط مبارزه نباید گم شود.

امام جمعه کاشمر تصریح کرد: ایران اسلامی با رهبری مقام معظم رهبری و با اقامه دینی که متعلق به بشریت است، توانسته است در برابر دشمنان خود با قدرت بایستد. این مقاومت و ایستادگی با حضور مردم و تشکیلات منسجم و وفادار تحقق یافته است.

 وی تاکید کرد که حفظ مردم، دین، رهبری و تشکیلات منسجم، رمز موفقیت در این راه است تا به هدف اصلی که سقوط طاغوت‌ها است برسیم.

حجت‌الاسلام طاهری گفت: طاغوت یک فرد نیست، بلکه یک تفکر است که باید شکسته شود. ما باید تلاش کنیم تفکر ما حسینی و عاشورایی باشد و تفکر طاغوتی را از میان برداریم.

وی با اشاره به مذاکره با اسرائیل بیان کرد: نتیجه مذاکره با اسرائیل چیزی جز شکست نیست؛ همان عاقبتی که در سوریه و لیبی دیده‌ایم. دشمنان ما دنبال ایران تجزیه‌شده، همراه با مردمی تسلیم هستند. اسرائیل صرفاً یک نقطه جغرافیایی محدود نیست بلکه قرارگاهی مهم از غرب و یکی از مجهزترین ارتش‌های جهان است.

امام جمعه کاشمر افزود: برخی کارشناسان معتقدند که اگر کسی بتواند کمر اسرائیل را بشکند، فتح‌الفتوح بزرگی رخ داده است. ما این کمر را شکسته‌ایم و اگر دوباره بخواهند قد علم کنند، نابودشان خواهیم کرد.

وی در ادامه بیان کرد: اسرائیل نماد تفکر صهیونیستی در جهان است که باید از درون متلاشی شود و هدف این تفکر مقابله با بیداری مردم جهان است که ایران اسلامی پیشگام آن است.

حجت‌الاسلام طاهری با یادآوری اینکه شکست ایران آرزوی تمامی فرعون‌های شرق و غرب بود، گفت: ایران با حمایت مردم مستضعف و جبهه مقاومت، پس از پیروزی در جنگ تحمیلی ابهت تازه‌ای در جهان یافته و نظم نوینی در جهان ایجاد کرده است.

وی در پایان به شرایط کنونی جنگ اشاره کرد و اظهار داشت: جنگ تمام نشده است. اسرائیل دیگر توان شلیک موشک ندارد و عقب‌نشینی کرده است. دشمن با شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی تصور می‌کرد کار تمام است اما تمام محاسباتش اشتباه از آب درآمد و خود را نابود کرد.

امام جمعه کاشمر تأکید کرد: اگر اسرائیل توان ادامه جنگ داشت، عقب‌نشینی نمی‌کرد و آمریکا نیز به دلیل حفظ منافع خود عقب‌نشینی کرده است. این واقعیات بدون هیچ اغراقی بیان می‌شود.

محسن تقوی
خبرنگار: محسن تقوی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید