۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
23:12
کد خبر : 9695828
۱۷:۳۵

۱۴۰۴/۰۴/۰۶

معاون استاندار ایلام: دشمن پس از شکست در جنگ سخت وارد نبرد نرم با ایران اسلامی شده است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام گفت: دشمن پس از ناکامی در شکست جنگ سخت علیه ایران اسلامی، درصدد است با ایجاد فضای تاریک روانی و تبلیغاتی وارد جبهه جنگ نرم شود که پیروزی در این میدان نیز نیازمند بصیرت و آگاهی مردم، مسئولان و نخبگان فکری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام، تاج‌الدین صالحیان  معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام  در نشست هم‌اندیشی هیأت اندیشه‌ورز با موضوع امنیت روانی شهروندان هنگام تجاوز نظامی رژیم غاصب اسرائیل به ایران اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با انجام تجاوز نظامی به ایران و ترور فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیرنظامی، قصد داشت با ایجاد ترس و القای حس ناامیدی در میان مردم ایران، آنها را همانند کشور سوریه به هرج‌ومرج و آشوب داخلی بکشانَد، اما هوشیاری مردم، اقدام مدبرانه رهبر در انتصاب فرماندهان جدید و پاسخ کوبنده نیروهای مسلح و امنیتی، موجب شکست این نقشه شوم شد.

وی تاکید کرد: دشمن با نقض آشکار تمام معاهده‌ها و کنوانسیون‌های بین‌المللی، ماهیت واقعی خود را به جهانیان نشان داد و حقانیت، مظلومیت و اقتدار ایران اسلامی برای همه آشکار شد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام ابراز کرد که این دفاع مقتدرانه مرهون درایت رهبر، حضور به موقع و خودجوش مردم در صحنه و اقتدار نیروهای مسلح در دفاع مشروع از کشور است.

صالحیان ادامه داد: اکنون باید روی نقطه ضعف‌های داخلی تمرکز کنیم و در عین حال عظمت دفاعی ایران و انسجام بی‌نظیر مردم را برجسته سازیم.

وی بیان کرد که در این میان، نقش رسانه‌ها در مدیریت فضای روانی جامعه و برجسته‌سازی این ظرفیت‌ها بسیار مهم است تا حملات دشمن در جبهه نرم خنثی شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با اشاره به «هویت‌های سه‌گانه ملی، اسلامی و پیشرفت» به‌عنوان رمز موفقیت ایران در برابر اسرائیل، آمریکا و حامیانشان، افزود: هویت ملی ایران برگرفته از تاریخ کهن و تجربه‌های زیاد به همراه هویت معنوی و الهی اسلامی باعث شد ایران اسلامی به تنهایی در برابر همه جبهه استکبار مقاومت کند، پیروز شده و سربلند بیرون آید.

صالحیان تصریح کرد که امروز دفاع از پیشرفت نظامی و هسته‌ای کشور را می‌توان به عنوان یکی از محوری‌ترین هویت‌های حیاتی در بین ملت ایران اسلامی اشاره کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام گفت: در تجاوز آشکار نظامی رژیم غاصب اسرائیل به ایران، تمام اقشار مردم با گرایش‌های سیاسی و فکری مختلف و در هر جایگاه با تبعیت از مقام معظم رهبری، به یک انسجام و وفاق بی‌نظیر رسیدند و نقشه‌های شوم دشمن را نقش بر آب کردند.

صالحیان یادآور شد: موقعیت راهبردی و تاریخی ایران در خاورمیانه موجب طمع ابرقدرت‌ها و بلوک شرق و غرب به این سرزمین شده است و رژیم اسرائیل با چراغ سبز قدرت‌های غربی و برخی کشورهای منطقه، درصدد نابودی ایران اسلامی بود که با حضور به موقع مردم، این توطئه عملی نشد.

وی اظهار کرد: هدف دشمن این است که ایران را کشوری ضعیف، وابسته به غرب و فاقد پیشرفت و علوم روز دنیا نشان دهد اما جمهوری اسلامی ایران به جهان و ایادی استکبار و کشورهای منطقه اثبات کرد که بازیگر و قدرت اول خاورمیانه است که هرگز از ایادی استکبار جهانی هراسی ندارد.

این نشست با حضور اساتید دانشگاه‌های استان و کارشناسان مرتبط با حوزه های اجتماعی، روان‌شناسی و رسانه‌ای برگزار شد.

جواد زراعتی
خبرنگار: جواد زراعتی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید