۰۷ / تير / ۱۴۰۴ - 28 June 2025
05:10
کد خبر : 9695849
۱۹:۰۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۶

تجاوز اسرائیل غاصب به ایران تنها موشکی نبود بلکه رسانه‌ای و روانی هم بود / رمز پیروزی ما اتحاد است

امام جمعه شهرستان کاشمر گفت: تجاوز رژیم جعلی اسرائیل به ایران تنها جنگ موشکی نبود بلکه جنگ رسانه‌ای و روانی هم بود که با وجود رهبری مقتدر و آمادگی نیروهای مسلح و اتحاد مردم، پیروز شدیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر؛ حجت‌الاسلام دکتر جواد طاهری در خطبه‌ دوم نماز جمعه این هفته گفت: ما در یک جبهه مبارزه‌ دائمی و طولانی از اول خلق بشر و الی یوم القیامه قرار داریم و تا زمان ظهور امام زمان(ع)، خط مبارزه با طاغوت ادامه پیدا خواهد کرد و با این شرایط به هیچ عنوان نباید در این مبارزه، احساس خستگی در بشر ایجاد شود زیرا سود آن برای همه است.

امام جمعه شهرستان کاشمر افزود: جبهه طاغوت به معنای اینکه ۸۰ درصد سرمایه دنیا به دست ۲۰ درصد دنیا قرار گرفته است و  این سرمایه را از طریق چپاول بدست آوردند.پ

وی اظهار کرد: هویت غرب، هویت چپاول گری است و نظام برده داری را می پسندند و در چنین شرایطی، اگر توده بشر دارای شجاعت کافی، عقل، دانش کافی، رهبری مقتدر و ایستادگی مناسب داشته باشد قطعاً می تواند رژیم طاغوت را به زمین بزند.

امام جمعه شهرستان کاشمر بیان کرد: ما با یک رهبری مقتدر و اقامه دین و با اتحاد مردم  می‌توانیم طاغوت را شکست دهیم؛ بنابراین ضروت است که تشکیلات و سازمان مان را منسجم تر کنیم تا به آن نقطه نهایی که سقوط طاغوت است، برسیم.

وی گفت: تجاوز آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل به کشورمان، فقط موشکی نبود؛ بلکه جنگ رسانه‌ای و روانی هم بود که همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام طاهری تأکید کرد: پیروزی ما در این جنگ، تنها شکست رژیم غاصب صهیونیستی نبود، بلکه شکست کل فرعون‌های عالم بود.

وی افزود:  یکی از علل  موفقیت ایران در برابر دشمن، اتحاد همه جانبه مردم است  زیرا مردم ایران نه با ترور دانشمندان، نه با تحریم‌ها و نه با عملیات روانی، روحیه شان شکسته نمی‌شود.

وی با تأکید بر نقش کلیدی رهبری در این نبرد، اذعان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری مردم ما در این جنگ پیروز شدند و البته ما هم به رهبر عزیزمان تبریک می‌گوییم و از خداوند می‌خواهیم که سایه ایشان را مستدام بدارد.

امام جمعه کاشمر در پایان خطاب به والدین گفت: فرزندانتان را مقاوم تربیت کنید؛ تربیت نسلی مقاوم نیازمند دوری از نازپروری و تقویت روحیه مبارزه‌طلبی است، نباید بچه را از درد و رنج دور کرد، باید او را برای روزهای سخت آماده ساخت.

خبرنگار افتخاری بسیج: ابوالفضل مؤدب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید