۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
02:55
کد خبر : 9695923
۱۳:۵۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۷

اگر میدان محراب نداشته باشد، میدان‌داری تبدیل به ذلت می‌شود

مسئول شورای اقامه نماز استان خراسان رضوی گفت: اگر میدان محراب نداشته باشد، میدان‌داری تبدیل به ذلت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خلیل آباد ، حجت الاسلام امر الله سبحانی نیا در نشست  شورای اداری شهرستان خلیل آباد در جمع  روسای ادارات، دهیاران وشورائیان با تأکید بر پیوند عمیق بین محراب و میدان، خواستار برنامه‌ریزی دقیق و هم‌افزایی مدیران برای تحقق اقامه واقعی نماز در خانه، مدرسه، مسجد و اداره شد.

وی با انتقاد از نگاه جزیره‌ای به مسئولیت‌ها، افزود: باید یک شبکه ذهنی و نقشه مهندسی‌شده بین مسئولان شکل بگیرد؛ کاری که هر مدیر انجام می‌دهد، اگر در راستای هدف جمعی نباشد، خروجی مطلوبی نخواهد داشت.

سبحانی نیا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش نماز در بالندگی اجتماعی گفت: اگر میدان محراب نداشته باشد، میدان‌داری تبدیل به ذلت می‌شود، و اگر محراب میدان نداشته باشد، محراب هم بی‌اثر می‌شود. نماز، خودسازی و میدانِ عمل باید مکمل یکدیگر باشند

وی تصریح کرد: امروز اگر از پیروزی در میدان حرف می‌زنیم، باید بدانیم این پیروزی حاصل آن‌هایی است که محراب داشتند. نماز صرفاً خواندن نیست، بلکه اقامه آن یعنی خودسازی و این بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه اقامه نماز نباید یک موضوع فرعی تلقی شود، عنوان کرد: از مسئولان شهرستان‌ها خواستاریم تا وضعیت موجود و مطلوب نماز را با شاخص‌های دقیق بسنجند و گزارش دهند. بیاییم بپرسیم چند مدرسه نمازخانه ندارند؟ چند درصد دانش‌آموزان در نماز جماعت شرکت می‌کنند؟ و برای رسیدن از ۳۰ به ۳۵ درصد چه برنامه‌ای داریم؟

مسئول شورای اقامه نماز استان با تأکید بر ناکارآمدی شیوه‌های سنتی در مواجهه با نسل جدید، گفت: امروز باید شیوه‌های مدیریت دینی نوین را بلد باشیم. اگر به کودک بگوییم عقب بایست چون ممیز نیستی، آیا فردا دوباره به مسجد می‌آید؟

وی خواستار آموزش عمومی برای والدین، معلمان و مدیران در حوزه مدیریت دینی شد و گفت: شما نمی‌توانید با دستور مستقیم جوان را جذب کنید؛ باید هنرمندانه، غیرمستقیم و با محبت عمل کرد.

سبحانی نیا با اشاره به اسناد و بخشنامه‌های قانونی، عنوان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی که در سطح کشور امضا می‌شود، باید عملیاتی شوند. اقامه نماز وظیفه قانونی مدیران است، نه فقط وظیفه اخلاقی. باید مشخص باشد که بودجه و شاخص‌ها چگونه پیگیری می‌شوند.

وی با تاکید به مسئولان نسبت به اینکه هر چند وقت یک‌بار با ارزیابی صادقانه وضعیت محراب در خانه، اداره و جامعه، به فکر ارتقای عملکرد باشند اعلام کرد: ساده‌ترین راه بررسی تأثیر اقامه نماز، سنجش روحیه در محیط‌های اداری است؛ اگر نماز درست اقامه شود، طلاق، خشونت و کم‌کاری هم کاهش می‌یابد.

تأمین معیشت مردم؛ اولویت اصلی دولت
 
در ادامه فرماندار خلیل آباد نیز گفت: از تأمین ارزاق و کالاهای اساسی تا سوخت، تمامی ملزومات مورد نیاز مردم در شرایط خاص کشور، توسط مدیران با هماهنگی کامل تأمین شد و این‌ها نشان‌دهنده عملکرد جهادی دولت در کنار مردم است.

 علی گرمابی اظهار کرد: رئیس‌جمهور کشورمان هم‌پای رهبر و مردم پای کار آمدند و در کلام و عمل، مدافع جدی نیروهای مسلح بودند و مدیران کابینه نیز در شهرستان‌ها مانند یک دولت محلی ایفای نقش کردند. ما در روزهایی به‌سر می‌بریم که فصل جدیدی از عزت، اقتدار و استقلال ایران در حال رقم خوردن است؛ نتیجه‌ای که حاصل رشادت نیروهای مسلح، فداکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و پشتیبانی ملت وفادار ایران اسلامی است.

وی درایت و شجاعت رهبر فرزانه و پشتیبانی مردم را دو عامل اصلی در پیروزی  ایران بر رژیم صهیونیستی اعلام کرد و افزود: دشمنان تصور می‌کردند با آغاز حمله نظامی، مردم پشت نظام نمی‌مانند، اما دچار اشتباه محاسباتی شدند و مردم، پیروز واقعی این نبرد بودند.

فرماندار خلیل‌آباد با تأکید بر اهمیت امنیت ملی گفت: همه در این روزها لمس کردیم که احساس ناامنی چگونه بر تمامی شئون زندگی مردم تأثیر می‌گذارد،  امنیت پایدار، نتیجه سال‌ها توسعه قدرت دفاعی و ارتقاء صنایع نظامی جمهوری اسلامی است.

وی بیان کرد: قدرت نظامی رژیم صهیونیستی هم‌تراز با آمریکا و سه کشور اروپایی است، در روزهای اخیر، جمهوری اسلامی ایران در برابر ائتلافی قرار گرفت که نیمی از قدرت نظامی جهان را در اختیار داشتند اما ایران تنها با نیم درصد بودجه این کشورها، موفق شد پیروز میدان شود.

گرمابی با انتقاد از عملکرد نهادهای بین‌المللی اعلام کرد: آژانس انرژی اتمی، شورای امنیت، سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی، اثبات کردند که ابزاری در دست استکبار جهانی‌اند و کوچک‌ترین ارزشی برای حقوق بشر قائل نیستند.

فرماندار با اشاره به آغاز فصل توزیع اعتبارات گفت: مدیران شهرستان از حق مردم در استان دفاع کنند. پروژه‌های نیمه‌تمام باید بر پروژه‌های جدید اولدویت داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید