۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
15:09
کد خبر : 9696171
۲۳:۳۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۸

بهره برداری از آزمایشگاه شیمی و پتروشیمی و مرکز تحقیقات حفاری در دانشگاه چمران اهواز

- ۲ طرح کلان پژوهشی «آزمایشگاه تخصصی شیمی و پتروشیمی» و «مرکز تحقیقات ملی حفاری» با زیربنای سه هزار و ۶۰۰ متر مربع و اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در دانشگاه شهید چمران اهواز به بهره برداری رسید.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، رییس دانشگاه شهید چمران اهواز روز یکشنبه در آیین بهره‌برداری از این ۲ طرح با تاکید بر تداوم توسعه علمی و عمرانی در شرایط بحرانی، پیامی قاطع به جامعه داخلی و جهانی ارائه کرد و گفت: ثابت کردیم که توسعه جامعه حتی در سخت‌ترین شرایط فراموش‌نشدنی و توقف‌ناپذیر است و برنامه ها و خدمات عمرانی زیر موشک‌باران نیز متوقف نخواهد شد.

 

علی‌حسین حسین‌زاده افزود: مجموعه شرکت نفت با همکاری دانشگاه شهید چمران اهواز با تلاش‌های شایسته‌ در پیشبرد این طرح‌ها شایسته تقدیر است.

 

شهادت دانشمندان ما هرگز مسیر پیشرفت را متوقف نکرده و نخواهد کرد

 

رییس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: شهادت دانشمندان ما هرگز مسیر پیشرفت را متوقف نکرده و نخواهد کرد. جهان باید بداند که اساتید دانشگاه و افتخارات این کشور، راه را محکم‌تر از گذشته در تمام حوزه‌های علمی، صنعتی و اجتماعی ادامه خواهند داد.

 

وی بیان کرد: اساتید گرانقدر ، با الهام از رویکردهای رهبر معظم انقلاب، وارثان راه شهیدان و پرچم‌داران علم‌آفرینی هستند.

 

حسین زاده گفت: این طرح‌ها حاصل همکاری مشترک با شرکت ملی نفت ایران است و چندین طرح دیگر نیز در مهرماه سال جاری افتتاح خواهند شد.

 

وی تصریح کرد: همچنین از شهرداری اهواز که مسئولیت بخشی از طرح‌های خوابگاه‌های دانشجویی را پذیرفته‌اند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

 

دستگاه دیپلماسی ایران عملکرد بسیار قابل قبولی دارد

 

همچنین نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری یاد و خاطره شهدای گرانقدر هسته‌ای را گرامی داشت و افزود: دانشمندان هسته ای ما در اوج مظلومیت ولی با افتخار به شهادت رسیدند و پیوند بین علم و عمل نیز در این آیین، نمود پیدا کرده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن حسن‌زاده افزود: دانش سودمند در بسیاری از علوم وجود دارد اما در صنایع حفاری، پتروشیمی و نفت نیز بیشتر نمایان شده است.

 

وی یادآور شد: در گذشته طرح مطالعاتی بسیاری از طرح‌های استان در سایر استان ها انجام می شد در حالی که خوزستان از غنای علمی برخوردار است و اجرای طرح ها نیازهای اساسی ما را محقق می کند.

 

حجت الاسلام حسن زاده با تاکید بر مشارکت همگانی به این منظور که دانشگاه مرجعیت و محوریت خود را در جامعه پیدا کند گفت: جنگ ۱۲ روزه پیام‌های ارزشمندی داشت و اعتبار ایران را در بین آزادگان و مردم جهان بالا برد.

 

وی ادامه داد: در بین دولتمردان نیز اعتبار ما در جهان افزایش رفت و انسجام و وحدت در داخل کشور بیشتر شد.

 

حجت الاسلام حسن زاده خاطر نشان کرد: افرادی از داخل و خارج کشور به میدان آمده و این حمله را محکوم و از اقتدار ملی ایران دفاع کردند و این وحدت و انسجام آسیب بیشتری به دشمن وارد کرد.

 

وی تصریح کرد: دستگاه دیپلماسی ایران بسیار عملکرد قابل قبولی دارد و این نیز از افتخارات ما است.

 

 آیین بهره‌برداری از ۲ پروژه کلان پژوهشی «آزمایشگاه تخصصی شیمی و پتروشیمی» و «مرکز تحقیقات ملی حفاری» در دانشگاه شهید چمران اهواز روز یکشنبه با حضور مسئولان صنعتی و دانشگاهی برگزار شد.

 

بهره‌برداری از این ۲ آزمایشگاه تحقیقاتی نقطه عطفی در تقویت پیوند صنعت نفت و دانشگاه در قلب منطقه نفت‌خیز خوزستان محسوب می‌شود. آزمایشگاه شیمی و پتروشیمی؛ قلب تپنده پژوهش‌های کاربردی این آزمایشگاه با تمرکز بر نیازهای صنعت نفت و گاز طراحی شده است.

 

این مرکز پاسخگوی نیاز فوری به نیروهای متخصص در آزمایشگاه‌های شیمی و نفت استان است. مرکز تحقیقات ملی حفاری؛ پل ارتباطی صنعت و دانشگاه است که اکنون این مرکز به‌عنوان نخستین نهاد تخصصی پژوهش در حفاری کشور راه‌اندازی شده است.

 

سابقه درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز در پژوهش‌های نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان پیشگام پژوهش‌های انرژی در غرب کشور شناخته می‌شود

 

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید