۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
16:18
کد خبر : 9696840
۲۰:۲۰

۱۴۰۴/۰۴/۱۳

زمان فعالیت انتقال خون خوزستان در ایام تاسوعا و عاشورا

مدیرکل انتقال خون خوزستان از آمادگی پایگاه‌ها و مراکز اهدای خون استان برای خون‌گیری در روزهای تاسوعا و عاشورا بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده خبر داد.

دکتر علی فیضی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پایگاه‌ها و مراکز اهدای خون خون استان خوزستان در روزهای هشتم، نهم و دهم محرم، آماده خون‌گیری از مردم هستند.

وی افزود: پایگاه‌ها و مراکز از ساعت هشت صبح تا پایان مراسم عزاداری آماده خون‌گیری از اهداکنندگان و عزاداران هستند و علاقه‌مندان به شرکت در پویش اهدای خون «مهر حسینی برای ایران» می‌توانند با در دست داشتن کارت ملی برای اهدای خون به مراکز مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون خوزستان با اشاره به اینکه پایگاه‌های شهرستان‌ها هم در این روزها فعالند، گفت: در اهواز، پایگاه مرکزی شماره یک در چهارشیر جنب شهرداری منطقه ۷ و پایگاه دوم در امانیه جنب بیمارستان رازی در این روزها فعال خواهد بود. 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید