۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
05:23
کد خبر : 9698262
۱۲:۵۵

۱۴۰۴/۰۴/۲۳

دیدار با خانواده معظم شهید مجید دیوانی در خرمشهر

دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهید مجید دیوانی در شهرستان خرمشهر انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج)؛ حجت الاسلام بهزاد جلالی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) افزود: امروز یاد و خاطره‌ی یکی از دلاوران این سرزمین را گرامی بداریم. شهید مجید دیوانی، فرزند خرمشهر و یکی از فرزندان راستین این دیار، با جانفشانی و ایثار خود، درس وفاداری و عشق به میهن را به ما آموخت.

وی گفت : او در زمانی که کشور عزیزمان در برابر دشمنان قرار داشت، با شجاعت و دلیری به میدان رفت و با فداکاری‌اش جان خود را برای دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی فدای وطن کرد. او نماد ایستادگی و پایداری است و همواره در یاد و خاطره‌ی ما زنده خواهد ماند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) بیان داشت : خانواده‌ی محترم دیوانی، شما با پرورش چنین فرزندی، نه تنها به کشور بلکه به تاریخ این سرزمین خدمت بزرگی کرده‌اید. فداکاری و ایثار شما نیز در این راه کم نیست. صبر و استقامت شما در برابر این مصیبت بزرگ، نشان‌دهنده‌ی ایمان و اعتقاد راسخ شما به آرمان‌های والای انسانی و اسلامی است.

حجت الاسلام جلالی بیان کرد: امروز، ما در کنار شما هستیم تا به یاد شهید مجید دیوانی، بر عزم و اراده‌مان برای ادامه‌ی راه او تأکید کنیم. ما باید به نسل‌های آینده بیاموزیم که ایثار و فداکاری برای وطن، یکی از بزرگ‌ترین ارزش‌هاست و همیشه باید در یادها زنده بماند.

در پایان، روح شهید مجید دیوانی را شاد و یاد او را در دل‌های ما زنده نگه دارد. امید داریم که همواره در مسیر حق و حقیقت گام برداریم و از آموزه‌های او بهره‌مند شویم.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید