به گزارش خبرنگار بسیج، ابوطالب جلالی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در جمع نمازگزاران جمعه منطقه بسطام به میزبانی حسینیه روستای قلعه نو خرقان با گرامیداشت روز شورای نگهبان و تشکر از هیأتهای مذهبی در دهه اول ماه محرم و تداوم عزاداریها، با اشاره به جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: دنیا نظاره گر وحشی گری گروه تروریستی که سابقه هفتاد ساله در تروریسم دارد بود.
وی افزود: در کنار آنها، خیانت و خباثت اندک افرادی در داخل کشور، جنایات را در کشور دامن زدند و شهادت فرماندهان و دانشمندان هستهای و مردم بی دفاع را شاهد بودیم.
فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با اشاره به همراه شدن رسانههای غرب در کمک به دشمن صهیونی، خاطرنشان کرد: تصور این بود که علت این مسائل و موضوعات و خصومت اسرائیل از سر غنی سازی هستهای بود، اما واقعیت نشان داد تمام نظام کفر مقابل نظام اسلامی قرار گرفت و جنگ تمدنها شکل گرفته است.
وی با اشاره به تلاش دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در طول سالهای انقلاب اسلامی دشمن تصورش بود انقلاب اسلامی حادثه و جریان اجتماعی بوده است و تلاش کردند تحمیل جنگ فرایند و مسیر تحول انقلاب را فرو بریزند.
جلالی، ادامه داد: علی رغم جنگ، همه مردم با تمام توان در صحنه حضور یافتند و نقش آفرینی کردند و صدامی که میخواست یک هفته ایران را فتح و تحویل آمریکا دهند، هشت سال ماندند و نتوانستند.
وی تأکید کرد: دشمن غافل بود پیشینه انقلاب اسلامی قوی بوده و وقایع ۱۵ خرداد و گروه فدائیان اسلام عقبه این انقلاب است و با جنگ کاری پیش نبردند و در سال ۶۰ با ترور مسؤولان و حتی رهبری تلاش کردند انقلاب اسلامی را از بین ببرند و دهه هفتاد و هشتاد و نود و هزار و چهارصد و یک این مسیر را دنبال کردند، اما تدابیر رهبری و حمایت مردم تلاش آنان را تاکنون ناکام گذاشته است.
فرماندار ویژه شهرستان شاهرود با بیان اینکه امروز پدیده شوم و مخرب و به فرموده امام راحل غده سرطانی، اسرائیل است، اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه نشان داد، تابوی حمله به اسرائیل و آمریکا از بین رفت و شکاف اجتماعی که تصور میکردند نشد و برعکس اتحاد و همدلی ایجاد شد و باید با بهرهمندی فرصتها و اتحاد و انسجام ملی، تداوم پیروزی انقلاب اسلامی را رقم بزنیم.