۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
19:20
کد خبر : 9699071
۱۳:۵۳

۱۴۰۴/۰۴/۲۸

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ایذه در جمع پایوران

سرهنگ پاسدار اکبر میرنام در جمع پایوران و کارکنان طرح شهید هاشمی ناحیه ایذه گفت: ولایتمداری خود را تقویت کنیم، به فرمایشات آقا اعتماد داشته باشیم، ولایت تنها واجبی است که اگر از دست رفت قضا ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه: سرهنگ پاسدار اکبر میرنام در جمع پایوران و پرسنل طرح شهید هاشمی ناحیه ایذه گفت:ولایتمداری خود را تقویت کنیم، به فرمایشات آقا اعتماد داشته باشیم، ولایت تنها واجبی است که اگر از دست رفت قضا ندارد.

 سرهنگ میرنام افزود: در قضیه مذاکرات عده ای از انقلابی ها نق زدند که چرا رهبری اجازه دادند دولت با آمریکا مذاکره کند؟! جنگ اخیر و تجاوز رژیم صهیونیستی در حین مذاکره دولتمردان ما با آمریکا حادث شد همه دیدند رویکرد مردم را، برگشتن نظرات قشر خاکستری جامعه را، نقطه نظرات زن و دخترهای کم حجاب و کسانی که در فتنه زن زندگی آزادی جزء اغتشاشگران بودند!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ایذه خاطرنشان کرد: والله اگر این تجاوز و جنگ تحمیلی بدون انجام مذاکرات و در شرایطی غیر از دوره مذاکره بود همه ی این کسانی که تحت این شرایط بوجود آمده مدافع انقلاب و نظام شدند و سر تعظیم در برابر حضرت آقا فرود آوردند. تحت آن شرایط مقصر موضوع را مقام معظم رهبری می دانستند که بله ایشان نگذاشتند مذاکره بشود و رهبر را جنگ طلب معرفی می کردند!

وی ادامه داد: عزیزان بدانید چشم حضرت آقا به لبان مبارک امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هست و آنچه ایشان در حوادث و شرایط سخت مدیریت می کنند و این انقلاب را از سختی ها عبور می دهند و به پیش می برند با دعای خیر و حمایت و تایید امام زمان"عج" است.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید