۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:29
کد خبر : 9699307
۲۱:۱۲

۱۴۰۴/۰۴/۲۹

کمک هشت میلیارد ریالی خیران شوش به بهزیستی

رییس اداره بهزیستی شوش با قدردانی از همراهی خیران نوع دوست شوش با این اداره گفت: خیران شهرستان شوش طی یک سال اخیر هشت میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیرنقدی به این سازمان داشته‌اند.

سید یونس حیاتی افزود: این موضوع در ارتقای خدمات به مددجویان شهرستان نقش کلیدی داشته است.

 

وی با اشاره به محدود بودن اعتبارات دولتی ادامه داد: استمرار حمایت‌های مادی و معنوی و همچنین ارتقای کمک‌های نقدی و غیرنقدی دستگاه‌های خدمات رسان، خیران و مردم شوش در بهبود خدمات به معلولان شهرستان موثر است.

 

۱۲ هزار نفر از جمعیت شوش زیر پوشش خدمات بهزیستی است

رییس بهزیستی شوش با بیان اینکه چهار هزار و ۶۲۵ پرونده حمایتی و توانبخشی فعال زیرپوشش این اداره است، بیان کرد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد ریال مستمری به مددجویان بهزیستی این شهرستان پرداخت می‌شود.

 

وی با اشاره به اقدام‌های حمایتی انجام شده برای خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست و مردان از کار افتاده افزود: علاوه بر ارایه کمک‌های نقدی مختلف، آماده سازی شغلی و ارایه آموزش مهارت‌های شغلی به عنوان یکی از سرفصل‌های مهم مورد توجه بهزیستی است.

 

رییس اداره بهزیستی شوش اظهار کرد: ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۴۰ خانواده زیرپوشش به منظور ایجاد اشتغال و درآمد پایدار پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه بهزیستی طیف وسیعی از خدمات را به جامعه هدف ارایه می‌کند، افزود: حمایت از ۱۵۲ زن خانه دار، پرداخت سالیانه ۱۶ میلیارد ریال کمک هزینه نگهداری کودکان و کمک هزینه زنان شیرده و خانواده های چند قلو از دیگر خدمات بهزیستی شوش است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید