۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:32
کد خبر : 9700290
۱۹:۳۸

۱۴۰۴/۰۵/۰۴
استاندار قزوین؛

لزوم هدف‌گذاری دانشگاه علمی‌کاربردی در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز جامعه و بازار کار 

محمد نوذری عنوان کرد: دانشگاه علمی‌کاربردی باید با هدف‌گذاری روشن در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز جامعه و بازار کار فعالیت کند؛ چرا که در بسیاری از حوزه‌ها، به‌ویژه بخش‌های فنی و تخصصی، استان با کمبود نیروی کارآزموده مواجه است.

 

قزوین_به گزارش بسیج، نشست ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان قزوین به ریاست محمد نوذری، استاندار قزوین، در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد.

 

استاندار قزوین در این نشست با تأکید بر لزوم هماهنگی دانشگاه‌ها با نیازهای بازار کار گفت: استان قزوین دارای صنایع بزرگ، متنوع و فعالی است که در حال حاضر با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه هستند؛ از این رو دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه مهارت ملی و دانشگاه علمی‌کاربردی باید با تمرکز بیشتر، در مسیر تأمین نیازهای صنعت و کشاورزی حرکت کنند.

 

وی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص در برخی حوزه‌ها افزود: در صنایعی مانند شوینده و غذایی، جذب نیروهای ماهر و آموزش‌دیده یک ضرورت انکارناپذیر است. پیشنهاد برخی صنایع برای بورسیه کردن دانشجویان در رشته‌های مورد نیاز، اقدامی مثبت و مؤثر در جهت پیوند واقعی دانشگاه و صنعت به شمار می‌رود که لازم است این روند تقویت و حمایت شود.

 

نوذری تصریح کرد: ظرفیت جذب نیروی کار ماهر در صنعت استان وجود دارد، اما مهم این است که برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه‌ها متناسب با نیازهای واقعی بخش‌های مختلف صنعتی و کشاورزی صورت گیرد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی‌کاربردی باید با هدف‌گذاری روشن در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز جامعه و بازار کار فعالیت کند؛ چرا که در بسیاری از حوزه‌ها، به‌ویژه بخش‌های فنی و تخصصی، استان با کمبود نیروی کارآزموده مواجه است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۵

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید