۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
22:48
کد خبر : 9700453
۱۶:۵۲

۱۴۰۴/۰۵/۰۵
یادداشت|

عملیات مرصاد نقطه طلایی پیروزی لشکریان اسلام بر کفر و نفاق بود

همدان-پنجم مردادماه یادآور دلیرمردانی است؛که با خلق حماسه‌ای ماندگار در تنگه مرصاد، به وعده‌گاه الهی برای نابودی منافقین همت گماردند و آخرین تلاش مذبوحانه‌ آنان را با پاسخی دندان شکن، به شکستی ابدی تبدیل کردند.
عملیات مرصاد نقطه طلایی پیروزی لشکریان اسلام بر کفر و نفاق بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی حضرت امام(ره) تا قطعیت یافتن آن، مجالی برای یکی از گروه‌های تروریستی جهان (سازمان منافقین) به وجود آمد، که به گفته سران وطن فروش آلوده و سرسپرده‌اش، نظام جمهوری اسلامی ایران را در مدت زمان سه روز ساقط کنند.

موضوعی که نه تنها به وقوع نپیوست، بلکه با الطاف خداوند و در پرتو کمینگاه الهی عملیات ظفرمند و غرورآفرین مرصاد، نهایی‌ترین و مهلک‌ترین ضربه بر پیکره نفاق وارد و آنان را برای همیشه از رویارویی نظامی با ملت بزرگ ایران جدا کرد.

برنامه منافقین این بار چنین تدارک دیده شد؛ که در سوم مرداد ‌ماه سال ۱۳۶۷، همزمان با آغاز حمله نیرو‌های عراقی از بخشی از جنوب ایران و در حالی که بیشترین نگاه‌ها و برنامه‌ها به آن خطه معطوف بود، نیرو‌های سازمان منافقین براساس یک برنامه زمان‌بندی شده ۳۳ ساعته با بهره‌گیری از ۲۵ تیپ که مجموعاً چهار تا پنج هزار نفر را در بر می‌گرفت؛ طی پنج مرحله از شهرهای سرپل ذهاب، اسلام آباد، کرمانشاه، همدان و قزوین عبور و خود را به تهران رسانده و ضمن اعلام سقوط جمهوری اسلامی، جشن پیروزی بگیرند.

عملیات موسوم به فروغ جاویدان (دروغ جاویدان) با پشتیبانی هوایی جنگنده‌های رژیم بعثی صدام و همراهی ادوات مختلف از جمله ۱۲۰ دستگاه تانک، ۴۰۰ دستگاه نفربر، ۹۰ قبضه خمپاره انداز ۸۰ میلی‌متری، ۳۰ قبضه توپ ۱۲۲ میلی‌متری، ۱۵۰ قبضه خمپاره ۴۰۰ میلی‌متری، یک هزار قبضه تیربار کلاشینکف، ۳۰ قبضه توپ ۱۰۶ میلی‌متری و یک‌هزار دستگاه کامیون و ده‌ها اقلام دیگر اهدایی رژیم بعث و برخی کشورهای اروپایی پشتیبانی شد.

عملیات در سوم مرداد‌ماه ۶۷ از دشت‌های سرپل ذهاب آغاز و با حمایت همه جانبه هوایی جنگنده‌ای عراقی و آتش توپخانه عراق، منافقین به شهرهای سرپل ذهاب، کرند غرب و اسلام‌آباد غرب وارد شده و حرکت خود را به سمت شهر کرمانشاه آغاز کردند.

تنگه معروف و استراتژیک چهارزبر در ۳۵ کیلومتری کرمانشاه که بعدها به تنگه مرصاد تغییر نام داد، محل رویارویی رزمندگان دلیر سپاه اسلام، بسیجیان و فرزندان خمینی کبیر با مزدوران و وطن فروشان منافق بود.

حضور تاثیرگذار و ایثار ماندگار بسیجیان و نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با پشتیبانی آتش توپخانه‌ای ارتش و هوانیروی قهرمان کرمانشاه و طراحی عملیاتی کلیدی با عنوان مرصاد (کمینگاه) با الهام از آیه شریف «انا ربک لبالمرصاد» و رمز مبارک «یا علی(ع)» که با تدابیر شهید سرافراز امیر سپهبد صیاد شیرازی و سرلشکر محسن رضایی انجام شد؛ و به منافقین اجازه پیشروی تا تنگه چهار زبر داده شد تا در یک تاکتیک کاملا مشخص و پیش‌بینی شده، به طور همزمان در صبحگاه پنجم مردادماه از هوا و زمین بر منافقین یورش برده و طی دو روز درگیری، هیمنه پوشالی نفاق را درهم شکسته و طومار آنان را برای همیشه‌درهم بپیچند.

صبح هفتم مرداد‌ماه با طلوع آفتاب، اثری از منافقین وطن فروش باقی نماند و باقیمانده‌ یاران خائن مسعود و مریم رجوی با تحمل شکست سنگین و متلاشی شدن تمام تجهیزات و ادوات جنگی و تحمل ۴۸۰۰ کشته و زخمی به عراق و کمپ مضمحل شده اشرف گریختند.

این پیروزی ظفرمند رزمندگان اسلام، توان هرگونه باج خواهی و زیاده خواهی را هم از صدام گرفت و او را مجبور کرد در ۱۵ مرداد ماه آتش بس را پذیرفته و از موضع ضعف و شکست بر سر میز مذاکره با ایران بنشیند.

این پیروزی در موقعیت زمانی خود با فتح خرمشهر برابری داشت و کرمانشاه که نقطه آغاز و پایان جنگ تحمیلی بود و اولین و آخرین گلوله جنگ به سمت آن شلیک شد، با تقدیم قریب به ۱۰ هزار شهید سرافراز و ده‌ها هزار آزاده، ایثارگر و جانباز به عنوان سندی کوچک از وفاداری مردم این خطه از ایران اسلامی ثبت و ضبط شد.

از این رو شورای فرهنگ عمومی با احترام به این همه رشادت، ایثار و فداکاری مردم، تاریخ و تمدن افزون بر ۱۲ هزار‌ساله و وفاداری و ولایتمداری مردم این خطه، پنجم مرداد را به عنوان روز ملی کرمانشاه اعلام و در تقویم‌ها بگنجاند.

پنجم مردادماه روز ملی کرمانشاه و یادآور حماسه مردان و زنان این سرزمین است، که گوشه گوشه‌ آن قدمگاه شهدای سرافرازی است که خون مطهرشان را برسفره‌ سبز کوهستان‌ها و دشت‌های سرشار از لاله کرمانشاه ریختند؛ تا عزت، عظمت و سترگی مردم ایران همچنان پایدار و استوار بماند.

آن چنان که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند: کرمانشاه سینه ستبر ایران در عرصه‌های علمی و فرهنگی و چهره زیبای ایران اسلامی است.

خبرنگار: هانیه و مریم نظری‌کیا

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید