۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
23:32
کد خبر : 9700797
۱۳:۳۱

۱۴۰۴/۰۵/۰۷

سامانه‌های پستی متناسب با نیازهای عمومی به‌روزرسانی شوند

نماینده ولی فقیه در استان سمنان به‌روزرسانی ساز و کارها و سامانه‌های پستی را با توجه به تغییر نیازهای عمومی، مهم عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، سرپرست اداره‌کل پست استان سمنان به همراه مدیران و کارکنان این مجموعه با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان با حجت الاسلام والمسلمین مطیعی دیدار کردند.

در این دیدار که با ارائه گزارشی توسط آقای «محمدحسن آقایی» سرپرست اداره‌کل پست استان همراه بود، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به سابقه طولانی مجموعه پست در ارائه خدمت به مردم گفت: هرچند برخی امور پستی با توسعه ارتباطات کمرنگ شده‌ است اما تحولات سالهای اخیر، زمینه فعالیت‌های تازه‌ای را فراروی این صنعت قرار داده است.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین مطیعی خواستار افزایش سهم صنعت پست در چرخه ارتباطات اقتصادی شد و با گرامیداشت سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد افزود: شرکت پست در طول دفاع مقدس نقش مهمی در ارتباطات رزمندگان اسلام با خانواده‌های آنان ایفا می‌کرد و شاید مهمترین راه ارتباطی رزمندگان با محل زندگیشان بود لذا انتظار می‌رود نسبت به جمع‌آوری اسناد افتخارآمیز آن دوره اقدام شود.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه هر دستگاه و مجموعه‌ای باید از نقش خود در حفظ و ایجاد انسجام و همدلی عمومی متاثر از جنگ تحمیلی اخیر مطلع باشد و با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی در آموزه‌های دینی گفت: محبوبترین افراد نزد خدا، سودمندترین آنها برای مردم هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان به‌روزرسانی ساز و کارها و سامانه‌های پستی را با توجه به تغییر نیازهای عمومی، مهم عنوان کرد و با آرزوی موفقیت و پیروزی برای کارکنان صنعت پست گفت: اگر کارکنان بخش‌های مختلف کشور با نیتی الهی به انجام امور محوله مبادرت کنند، مشمول پاداش الهی نیز خواهند شد.

انتهای پیام/

زکیه زکی
خبرنگار: زکیه زکی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید