۱۰ / مرداد / ۱۴۰۴ - 01 August 2025
00:53
کد خبر : 9700911
۰۸:۰۶

۱۴۰۴/۰۵/۰۸

دیدار فرمانده سپاه محمودآباد با امام‌جمعه شهرستان محمودآباد وسرخ‌رود

دیدار فرمانده سپاه محمودآباد با امام‌جمعه شهرستان محمودآباد وسرخ‌رود به‌مناسبت سالگرد اولین نماز جمعه انقلاب اسلامی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، به مناسبت سالگرد اقامه نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در پنجم مردادماه، فرمانده سپاه ناحیه محمودآباد به همراه جمعی از پاسداران و اعضای بسیج رسانه، صبح روز یکشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۴ با حجت‌الاسلام والمسلمین جباری  حجت‌الاسلام والمسلمین تقی‌زاده، ائمه جمعه شهرستان محموداباد و سرخ‌رود دیدار و گفت‌وگو کردند.

این دیدار در محل "بیت‌الزهرا" ساختمان نهاد امامت جمعه سرخ‌رود و نهاد امامت جمعه محمودآباد برگزار شد و در فضای صمیمانه‌ای، مسائل فرهنگی، اجتماعی و انقلابی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

همزمان با این مناسبت تاریخی، طرفین بر ضرورت حفظ و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی، تقویت ارتباط نهادهای انقلابی با محور امامت و جماعت، و استمرار همکاری در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید کردند.

این نشست، یادآور اتحاد و همبستگی ملی در روزهای آغازین انقلاب اسلامی بود که با هدف پاسداشت آرمان‌های انقلاب و تحکیم پیوند نیروهای مسلح با مردم و روحانیت برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید