۱۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 05 August 2025
18:16
کد خبر : 9701406
۱۶:۵۰

۱۴۰۴/۰۵/۱۰

اعزام کاروان سلامت شاهرود برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

شاهرود_کاروان سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود راهی مرز مهران شد تا همچون سال‌های گذشته همراه و پشتیبان زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) باشد.

به گزارش خبرنگار بسیج، آیین معنوی بدرقه این کاروان در محل اورژانس پیش‌بیمارستانی شاهرود برگزار شد.

محمدحسن امامیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این مراسم با اشاره به حضور موفق کاروان سلامت دانشگاه در سال گذشته اظهار داشت:تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که حضور این تیم در مسیر اربعین منشأ خدمات مؤثر و ارزشمندی بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تصریح کرد:امسال نیز با آمادگی کامل، تجهیزات مناسب و بهره‌گیری از نیرو‌های باتجربه تیم اعزامی وظیفه خدمت‌رسانی به زائران را بر عهده دارد.

وی افزود: شش نفر از تکنسین‌های زبده اورژانس پیش‌بیمارستانی در این مأموریت همراه کاروان هستند که با بهره‌گیری از دانش و تجربه خود نقش مهمی در ارائه خدمات فوریتی خواهند داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با هشدار درباره شرایط آب‌وهوایی مرز مهران و مسیر پیاده‌روی اربعین خطاب به زائران تأکید کرد: نوشیدن آب کافی، پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و بسیار سرد، استفاده از کلاه و عینک آفتابی، سبک‌بار بودن و اجتناب از پیاده‌روی در ساعات اوج گرما از جمله نکات مهمی است که باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند.

در این مراسم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، اعضای هیأت‌رئیسه، رئیس اورژانس شاهرود و جمعی از کارکنان حضور داشتند و مداحی و ذکر مصائب اهل‌بیت (ع) نیز برگزار شد.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید