
به گزارش خبرگزاری بسیج از هفتکل، یادواره اربعین شهدای اقتدار ایران در هفتکل با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستگار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، خانواده شهید علی مرادی مکوندی (شهید جنگ ۱۲ روزه) و با نوای کربلایی حسین حاجی زاده و مردم ولایتمدار این شهرستان برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین رستگار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: شهادت واژهای است در مکتب ما که هالهای از نور اطراف آن را گرفته است. شهادت، اوج فضیلت و فضیلت بزرگی است که هیچیک از ارزشها به پای آن نمیرسد.
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، ادامه داد: تقابل بین دنیای استکبار و دنیای اسلام مختص دیروز و امروز نیست، حتی برای سال ۵۷ به این سو هم نیست، بلکه به گستره تاریخ ادامه داشته است
حجتالاسلام و المسلمین رستگار در ادامه، بیان کرد: هدف دشمن، شکست جمهوری اسلامی ایران، تجزیه جمهوری اسلامی ایران و اغتشاش داخلی بود که این هم با موفقیت شکست خورد.
به گفته او یک معجزه است که پس از ۴۷ سال، کشوری که مورد حمله همه هجمههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و امنیتی و… بوده است، یکمرتبه کل ملت با همدیگر پشت سر مقام معظم رهبری، ایران همیشگی را شکل بدهند و ایران اسلامی را به صخرهای غیرقابل نفوذ تبدیل کنند. این اعجاز الهی است.
خبرنگار،مریم راشدی اصل
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|