۱۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 05 August 2025
17:53
کد خبر : 9701956
۱۶:۰۷

۱۴۰۴/۰۵/۱۳

برگزاری آیین شکرگزاری برداشت گندم در شهر خداجوی شهرستان مراغه

تبریز- آیین شکرگزاری برداشت گندم، با حضور جمعی از مقامات استانی و شهرستانی بخش خداجوی شهرستان مراغه برگزار شد. 

به گزارش  خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، این مراسم با هدف شکرگزاری به درگاه خداوند متعال و قدردانی از زحمات کشاورزان، کارشناسان و فعالان حوزه تولید گندم برگزار شد.

در این آیین، امام جمعه موقت مراغه، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، مدیر حفظ نباتات سازمان، مشاور رئیس سازمان و رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان حضور داشتند.

 معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان وِزه مراغه، در این آیین با اشاره به اهمیت اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: شکرگزاری برداشت گندم، نمادی از سپاس برای نزولات آسمانی و زحمات شبانه‌روزی کشاورزان است. در کنار این آیین، ما باید نگاه به آینده داشته باشیم و با بهره‌گیری از یافته‌های تحقیقاتی و روش‌های علمی، عملکرد محصولات دیم را ارتقا دهیم.

هادی خرسندی افزود: در پایگاه‌های نوآوری مستقر در مراغه ، با استفاده از ارقام اصلاح‌شده گندم، مدیریت هوشمند مصرف کود، انتخاب زمان دقیق کاشت و روش‌های نوین خاک‌ورزی مانند کشت مستقیم، توانستیم با نهاده کمتر، عملکرد بالاتری به دست آوریم.

خرسندی با اشاره به برگزاری بازدیدهای میدانی و آموزش‌های عملی در مزارع نمایشی گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان منطقه از این مزارع بازدید کردند. آن دسته از کشاورزانی که توصیه‌های فنی ما را رعایت کردند، توانستند محصولی مطابق پیش‌بینی‌ها و حتی فراتر از آن برداشت کنند.

در ادامه مراسم، مسئولان ضمن بازدید از مزارع گندم و گفت‌وگو با کشاورزان منطقه، بر اهمیت خودکفایی در تولید گندم، کاهش وابستگی به واردات و لزوم حمایت از تولیدکنندگان داخلی تأکید کردند.

شهرستان مراغه به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گندم در استان آذربایجان شرقی شناخته می‌شود و سالانه سهم قابل توجهی از تولید گندم استان را به خود اختصاص می‌دهد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید